letsdeal
Fjern søk
Se favoritter
1 natt for 2 i Deluxe-rom med egen badstue på Hotel Hallstaberget i Sollefteå1 natt for 2 i Deluxe-rom med egen badstue på Hotel Hallstaberget i Sollefteå (1 av 24)1 natt for 2 i Deluxe-rom med egen badstue på Hotel Hallstaberget i Sollefteå (2 av 24)1 natt for 2 i Deluxe-rom med egen badstue på Hotel Hallstaberget i Sollefteå (3 av 24)1 natt for 2 i Deluxe-rom med egen badstue på Hotel Hallstaberget i Sollefteå (4 av 24)1 natt for 2 i Deluxe-rom med egen badstue på Hotel Hallstaberget i Sollefteå (5 av 24)1 natt for 2 i Deluxe-rom med egen badstue på Hotel Hallstaberget i Sollefteå (6 av 24)1 natt for 2 i Deluxe-rom med egen badstue på Hotel Hallstaberget i Sollefteå (7 av 24)1 natt for 2 i Deluxe-rom med egen badstue på Hotel Hallstaberget i Sollefteå (8 av 24)1 natt for 2 i Deluxe-rom med egen badstue på Hotel Hallstaberget i Sollefteå (9 av 24)1 natt for 2 i Deluxe-rom med egen badstue på Hotel Hallstaberget i Sollefteå (10 av 24)1 natt for 2 i Deluxe-rom med egen badstue på Hotel Hallstaberget i Sollefteå (11 av 24)1 natt for 2 i Deluxe-rom med egen badstue på Hotel Hallstaberget i Sollefteå (12 av 24)1 natt for 2 i Deluxe-rom med egen badstue på Hotel Hallstaberget i Sollefteå (13 av 24)1 natt for 2 i Deluxe-rom med egen badstue på Hotel Hallstaberget i Sollefteå (14 av 24)1 natt for 2 i Deluxe-rom med egen badstue på Hotel Hallstaberget i Sollefteå (15 av 24)1 natt for 2 i Deluxe-rom med egen badstue på Hotel Hallstaberget i Sollefteå (16 av 24)1 natt for 2 i Deluxe-rom med egen badstue på Hotel Hallstaberget i Sollefteå (17 av 24)1 natt for 2 i Deluxe-rom med egen badstue på Hotel Hallstaberget i Sollefteå (18 av 24)1 natt for 2 i Deluxe-rom med egen badstue på Hotel Hallstaberget i Sollefteå (19 av 24)1 natt for 2 i Deluxe-rom med egen badstue på Hotel Hallstaberget i Sollefteå (20 av 24)1 natt for 2 i Deluxe-rom med egen badstue på Hotel Hallstaberget i Sollefteå (21 av 24)1 natt for 2 i Deluxe-rom med egen badstue på Hotel Hallstaberget i Sollefteå (22 av 24)1 natt for 2 i Deluxe-rom med egen badstue på Hotel Hallstaberget i Sollefteå (23 av 24)

1 natt for 2 i Deluxe-rom med egen badstue på Hotel Hallstaberget i Sollefteå

1 595 kr
2 335 kr
Kjøpte
40+
Spar
32%
Legg til deal i favoritter

Hotel Hallstaberget i Sollefteå har en fantastisk utsikt over by, skog, fjell og elv. Her kan du bo i et Deluxe-rom med vakker utsikt over Ångermanälven, samt egen badstue. Du kan også velge mellom å bli ønsket velkommen på rommet med sjokolade og bobler, eller nyte en deilig tre-retters middag. Benytt også anledningen til å slappe av i boblebad, kaldt basseng, ulike typer badstue, stort oppvarmet basseng og utendørs boblebad med vakkert innrammende utsikt.

VinterSpa
1 595 kr
2 335 kr
Overnatting inkludert 3-retters middag
1 995 kr
2 985 kr

Dealen inkluderer

 • 1 natt for 2 personer i et Deluxe-rom med utsikt og egen badstue
 • Bobler og sjokolade i rommet (alternativ 1)
 • Frokostbuffet
 • Inngang til spa-avdelingen
 • Tre-retters middag (alternativ 2)
 • Badekåpe
 • Gratis parkering (gjelder ikke elbiler)

Brukervilkår

 • Dealen gjelder f.o.m. 30.01.2024 t.o.m. 18.12.2024
 • Gjelder alle dager i uken
 • Gjelder ikke showhelger (kontakt hotellet om du ønsker mer info)
 • OBS! Oppholdet må bookes via hotellet, og kun bestillingsbekreftelse fra hotellet gjelder
 • Begrenset antall rom - førstemann til mølla
 • Bestillingsinformasjon finner du lenger ned i dealen. Oppgi Let's deal-koden når du bestiller
 • Evt. bordbestilling til tre-retters middag må gjøres direkte med hotellet ved bestilling
 • Barnepolicy: Ta kontakt med hotellet for å se hva som gjelder for akkurat din familie
 • Du kan angre kjøpet i inntil 14 dager, så lenge du ikke har reservert overnatting
 • Ombestilling er avhengig av tilgjengelighet, kansellering ikke mulig etter reservert overnatting

Mer om dealen

Friluftsliv og spa

Siden 1969 har Hotell Hallstaberget samlet friluftsentusiaster, livsglade nordboer og konferansegjester med kunnskapstørst. Nå er det din tur til å oppleve alt dette unike hotellet og beliggenheten har å tilby. Hotellet har restaurant, vinkjeller, nattklubb, Hallsta Spa & Slapp av med bad, badstuer og behandlinger av alle slag.

Rom med egen badstue

Du bor i et deilig Deluxe-rom hvor gulv-til-tak-vinduer gir en fantastisk utsikt over Ångermanälven og Sollefteå by. Som om ikke det var nok, har du egen badstue og sjenerøs minibar for best mulig komfort.

God mat med utsikt

Hotellets restaurant har også en fantastisk utsikt hvor du nyter øyeblikket, maten, drikken og de utrolig vakre omgivelsene med skog, elv og fjell. Start dagen på beste måte med en frokost i samme praktfulle omgivelser.

Hallsta Ski

Her har du også tilgang til ski for alle ulike typer. Hallsta ski tilbyr både slalåm og langrenn. Her er det seks forskjellige nedoverbakker som passer perfekt for familien og fire heiser som tar deg opp bakken. For deg som foretrekker langrenn, tilbyr Hallsta ski 60 km lange løyper i skiftende natur på Hallstabergs topper.

Selges av

Hotell Hallstaberget AB
Organisasjonsnummer: 556754-7194
Hallsta
88135 Sollefteå
Dealen gäller tom 18 december 2024.
Gäller med incheckning alla dagar, förutom under hotellets showhelger.
- Bokning sker via mail.
- Uppge Let's deal-kod samt önskat datum
vid bokning.
- Endast av hotellet bekräftad bokning gäller.