letsdeal
Fjern søk
Se favoritter
Spring Flash Deal! MiniCruise til fantastiske København for 2Spring Flash Deal! MiniCruise til fantastiske København for 2 (1 av 26)Spring Flash Deal! MiniCruise til fantastiske København for 2 (2 av 26)Spring Flash Deal! MiniCruise til fantastiske København for 2 (3 av 26)Spring Flash Deal! MiniCruise til fantastiske København for 2 (4 av 26)Spring Flash Deal! MiniCruise til fantastiske København for 2 (5 av 26)Spring Flash Deal! MiniCruise til fantastiske København for 2 (6 av 26)Spring Flash Deal! MiniCruise til fantastiske København for 2 (7 av 26)Spring Flash Deal! MiniCruise til fantastiske København for 2 (8 av 26)Spring Flash Deal! MiniCruise til fantastiske København for 2 (9 av 26)Spring Flash Deal! MiniCruise til fantastiske København for 2 (10 av 26)Spring Flash Deal! MiniCruise til fantastiske København for 2 (11 av 26)Spring Flash Deal! MiniCruise til fantastiske København for 2 (12 av 26)Spring Flash Deal! MiniCruise til fantastiske København for 2 (13 av 26)Spring Flash Deal! MiniCruise til fantastiske København for 2 (14 av 26)Spring Flash Deal! MiniCruise til fantastiske København for 2 (15 av 26)Spring Flash Deal! MiniCruise til fantastiske København for 2 (16 av 26)Spring Flash Deal! MiniCruise til fantastiske København for 2 (17 av 26)Spring Flash Deal! MiniCruise til fantastiske København for 2 (18 av 26)Spring Flash Deal! MiniCruise til fantastiske København for 2 (19 av 26)Spring Flash Deal! MiniCruise til fantastiske København for 2 (20 av 26)Spring Flash Deal! MiniCruise til fantastiske København for 2 (21 av 26)Spring Flash Deal! MiniCruise til fantastiske København for 2 (22 av 26)Spring Flash Deal! MiniCruise til fantastiske København for 2 (23 av 26)Spring Flash Deal! MiniCruise til fantastiske København for 2 (24 av 26)Spring Flash Deal! MiniCruise til fantastiske København for 2 (25 av 26)

Spring Flash Deal! MiniCruise til fantastiske København for 2

98 kr
820 kr
Kjøpte
150+
Spar
88%
Legg til deal i favoritter

Bestill din reise så raskt som mulig - begrenset antall deals!

DFDS tilbyr nå for en begrenset periode et MiniCruise til København for 2 personer fra kun kr. 98,-! Det er den ideelle muligheten til å ta en pause fra hverdagen og få mest mulig ut av de deilige varme månedene. Du kan velge mellom flere avganger utvalgte søndager til onsdager frem til 30. september 2024. Der er god mulighet til å reise i de svært ettertraktede måneder – mai, juni, august og september!

På et MiniCruise kan dere nyte to kvelder med avslapning og hygge til sjøs, og om bord har dere alt du trenger i umiddelbar nærhet. Gå på taxfree-shopping og nyt middager med havutsikt. I København kan dere besøke en av de kjente og kjære attraksjonene, dra på shopping, eller bare nyte det pulserende livet mens dere spiser høyt belagte smørbrød på en hyggelig lunsjrestaurant i Nyhavn.

MiniCruise for opptil 2 personer i standard innvendig lugar med køyesenger tur/retur
98 kr
820 kr
MiniCruise for opptil 2 personer i standard lugar med havutsikt tur/retur
398 kr
2 180 kr
MiniCruise for opptil 2 personer i én Commodore Class lugar med havutsikt, dobbeltseng, TV og Commodore frokost tur/retur
1 598 kr
3 675 kr

Dealen inkluderer

 • MiniCruise fra Oslo til København med DFDS for 2 personer.
 • Unn deg et avbrekk fra hverdagen med et cruise til København.
 • Du får to kvelder og netter om bord, og tid til å nyte både god mat, live-underholdning, og taxfree-shopping.
 • Du får et opphold i København. Se seilingstider og antall timer i København når du innløser dealen hos DFDS.
 • Tid til å besøke byens mest populære attraksjoner, restauranter og handlegater!
 • DFDS’ reisegaranti er inkludert på alle innløste deals. Les mer her.

Brukervilkår

 • Dealen gjelder ved avreise søndager-onsdager i følgende perioder: 1/5-30/6 og 1/8-30/9 2024.
 • Utsolgte datoer og lugarer kan forekomme.
 • Mulighet for oppgradering til andre perioder og helg (torsdag, fredag og lørdag) og lugartype mot tillegg og ved ledig kapasitet. Se tilgjengelige datoer og oppgraderingsprisen når du løser inn dealkupongen hos DFDS.
 • Booking skjer via denne lenken. Skriv inn Let's Deal-koden når du bestiller
 • Begrenset antall lugarer tilgjengelig på tilbudet – førstemann til mølla og bekreftede bestillinger gjelder. Sjekk om ønsket avreisedato er ledig her
 • Barnepolicy: barn 0-3 år reiser gratis om de ikke har behov for egen seng
 • Aldersgrense: 18 år uten følge av foresatt
 • Vanlig pris som presenteres er basert på verdi på et gitt tidspunkt. Verdien av avtalen kan variere avhengig av etterspørsel, sesong og valutaforskjeller
 • Angrerett i 14 dager så lenge du ikke har bestilt reisen
 • Kan ikke avbestilles, men ombookes med forbehold om tilgjengelighet
 • Dealen må innløses hos DFDS senest 30. august 2024

Mer om dealen

Våre beste Københavntips!

Opplev Københavns deilige atmosfære med koselige gater, gjestfrie mennesker og deilig mat - som sammen gjør København til et av de mest populære stedene å legge en storbyferie. København bugner av ting å gjøre og med et opphold i land har du tid til å se en eller flere av byens mange attraksjoner.

Tivoli

Er det en ting som er sikkert- så er det at denne fornøyelsesparken ikke er som andre fornøyelsesparker!

Det er ikke uten grunn at Tivoli regnes som selve hjertet av København og er byens største turistattraksjon. Med sine 82 717 m2 er parken fullspekket med moro for både store og små og et besøk i parken noe du bare MÅ få med deg! Parken er kjent for sine mange sesonger, med blant annet skremmende Halloween-tema på høsten, og fortryllende julehygge fra midten av november.

Shopping

København er en shoppingby i verdensklasse. Her finnes alt fra butikker med lekker dansk design til de store internasjonale merkevarene. Start shoppingrunden på Strøget og stopp innom det populære sentret Illum på veien. Etterpå kan dere ta en avstikker inn i Latinerkvarteret og svinge innom noen av København beste secondhand-, vintage-, og bruktbutikker.

København for barn

Selv om Tivoli er barnas favoritt, så bugner København av andre aktiviteter som er minst like artige. Den blå planet, Nordens største akvarium, byr på over 20.000 fisker, dyr og fugler. I København Zoo kan du se elefanter, isbjørner, giraffer og pingviner. Listen kunne fortsatt i en evighet da parken har 4234 forskjellige dyr. Experimentarium er Københavns svar på Teknisk Museum. Her finner dere flere imponerende interaktive utstillinger for både liten og stor. Dette er den perfekte plassen å kombinere lek og læring

Selges av

DFDS
Organisasjonsnummer: DK14194711
Akershusstranda 31
0150 Oslo
Sista dag för inlösen: 30/8 2024
Reseperiod : söndagar-onsdagar under perioden 1/5 – 30/6 & 1/8-30/9 2024