letsdeal
Fjern søk
Se favoritter
1 natt for 2 inkl. middag, frokost og spa på Quality The Box Hotel1 natt for 2 inkl. middag, frokost og spa på Quality The Box Hotel (1 av 18)1 natt for 2 inkl. middag, frokost og spa på Quality The Box Hotel (2 av 18)1 natt for 2 inkl. middag, frokost og spa på Quality The Box Hotel (3 av 18)1 natt for 2 inkl. middag, frokost og spa på Quality The Box Hotel (4 av 18)1 natt for 2 inkl. middag, frokost og spa på Quality The Box Hotel (5 av 18)1 natt for 2 inkl. middag, frokost og spa på Quality The Box Hotel (6 av 18)1 natt for 2 inkl. middag, frokost og spa på Quality The Box Hotel (7 av 18)1 natt for 2 inkl. middag, frokost og spa på Quality The Box Hotel (8 av 18)1 natt for 2 inkl. middag, frokost og spa på Quality The Box Hotel (9 av 18)1 natt for 2 inkl. middag, frokost og spa på Quality The Box Hotel (10 av 18)1 natt for 2 inkl. middag, frokost og spa på Quality The Box Hotel (11 av 18)1 natt for 2 inkl. middag, frokost og spa på Quality The Box Hotel (12 av 18)1 natt for 2 inkl. middag, frokost og spa på Quality The Box Hotel (13 av 18)1 natt for 2 inkl. middag, frokost og spa på Quality The Box Hotel (14 av 18)1 natt for 2 inkl. middag, frokost og spa på Quality The Box Hotel (15 av 18)1 natt for 2 inkl. middag, frokost og spa på Quality The Box Hotel (16 av 18)1 natt for 2 inkl. middag, frokost og spa på Quality The Box Hotel (17 av 18)

1 natt for 2 inkl. middag, frokost og spa på Quality The Box Hotel

1 995 kr
3 245 kr
Kjøpte
150+
Spar
39%
Legg til deal i favoritter

Opplev et fantastisk opphold med partneren din, vennen din eller noen andre du er glad i på Quality The Box Hotel i Linköping. Her nyter du en deilig middag på kvelden, en god natts søvn i et av hotellets fine dobbeltrom, en deilig frokost om morgenen og inngang til spa inkludert et spa-ritualbrett som gir deg alt fra ansiktsskrubb til fotsalt.

Dealen inkluderer

 • Overnatting for 2 på Quality Hotel The Box i Linköping
 • 1-retters middag
 • Stor frokostbuffé
 • Gratis parkering og gratis tilgang til treningsstudio
 • 600 kvadratmeter spa
 • Spa rituelle brett som gir deg 8 hudpleieprodukter fra Eminence Organics, laget av kun 100% naturlige ingredienser
 • Hotellet har to moderne treningssentre og en restaurant

Brukervilkår

 • Dealen er gyldig med innsjekking mandag–torsdag fra 1. januar til 31. mai 2024
 • Bestillingsforespørsel via e-post [email protected]
 • Begrenset antall rom - førstemann til mølla og kun reservasjoner bekreftet av hotellet gjelder
 • Bookinginformasjon finner du lenger ned i dealen - Oppgi Let's deal-koden når du bestiller
 • Barnepolicy: Spaet har en aldersgrense på 16 år. Barn under 16 år er velkomne på visse tider på dagen.
 • Du kan angre kjøpet i inntil 14 dager, så lenge du ikke har reservert boligen
 • Kansellering ikke mulig etter bekreftet bestilling. Ombestilling skjer med forbehold om tilgjengelighet 14 dager før ankomst.
 • Spabesøk må forhåndsbestilles i forbindelse med overnattingsbestillingen. Velværeavdelingen kan bestilles hver hele time og gir deg tilgang til to timers spaopphold samt lån av badekåpe, håndkle og tøfler.

Mer om dealen

Quality The Box Hotel i Linköping

I utkanten av Linköping finner du The Box. Et moderne hotell nær byen, flyplassen og Linköping Arena. Her finner du 176 friske rom som er moderne og sjarmerende. I inngangsetasjen blir du møtt av hotellets bar og restaurant med en meny som hyller svensk mat med en internasjonal vri. Her kan du også nyte en lunsj på hverdager. Om morgenen finner du også en stor frokostbuffé med et utvalg av økologiske produkter. Hotellet har en egen bar hvor du kan nyte en god cocktail eller bare slappe av før leggetid.

The Wellbox - avslappende spa

Hotellets 600 kvadratmeter store spa hvor du kan skjemme deg bort og kun fokusere på ditt eget velvære. Her kan du prøve å svømme i et basseng med champagnebobler! I tillegg til champagnebassenget er det svømmebasseng, utendørsbasseng, jacuzzi, fotbad, dampbadstue og tørrbadstue. Spa-inngangen inkluderer gratis tilgang til spaet & treningsstudio i 2 timer, lån av håndkle, badekåpe og tøfler. Bestill spainngangen din før ankomst for å garantere din plass The Wellbox.

Selges av

The Box Hotel AB
Organisasjonsnummer: 559032-7960
Aspögatan 7
582 78 Linköping
+46 13 390 02 00Ring
-Dealen gäller med incheckning månd-torsd
-Bokningsförfrågan ENDAST via mail.
- Tid på wellness måste alltid bokas i samband med bokningsförfrågan.
-Uppge kod vid bokning
-Endast av hotellet bekräftad bokning gäller