letsdeal
Fjern søk
Se favoritter
Overnatting for 2 inkl. spa, middag og sparkling på YasuragiOvernatting for 2 inkl. spa, middag og sparkling på Yasuragi (1 av 24)Overnatting for 2 inkl. spa, middag og sparkling på Yasuragi (2 av 24)Overnatting for 2 inkl. spa, middag og sparkling på Yasuragi (3 av 24)Overnatting for 2 inkl. spa, middag og sparkling på Yasuragi (4 av 24)Overnatting for 2 inkl. spa, middag og sparkling på Yasuragi (5 av 24)Overnatting for 2 inkl. spa, middag og sparkling på Yasuragi (6 av 24)Overnatting for 2 inkl. spa, middag og sparkling på Yasuragi (7 av 24)Overnatting for 2 inkl. spa, middag og sparkling på Yasuragi (8 av 24)Overnatting for 2 inkl. spa, middag og sparkling på Yasuragi (9 av 24)Overnatting for 2 inkl. spa, middag og sparkling på Yasuragi (10 av 24)Overnatting for 2 inkl. spa, middag og sparkling på Yasuragi (11 av 24)Overnatting for 2 inkl. spa, middag og sparkling på Yasuragi (12 av 24)Overnatting for 2 inkl. spa, middag og sparkling på Yasuragi (13 av 24)Overnatting for 2 inkl. spa, middag og sparkling på Yasuragi (14 av 24)Overnatting for 2 inkl. spa, middag og sparkling på Yasuragi (15 av 24)Overnatting for 2 inkl. spa, middag og sparkling på Yasuragi (16 av 24)Overnatting for 2 inkl. spa, middag og sparkling på Yasuragi (17 av 24)Overnatting for 2 inkl. spa, middag og sparkling på Yasuragi (18 av 24)Overnatting for 2 inkl. spa, middag og sparkling på Yasuragi (19 av 24)Overnatting for 2 inkl. spa, middag og sparkling på Yasuragi (20 av 24)Overnatting for 2 inkl. spa, middag og sparkling på Yasuragi (21 av 24)Overnatting for 2 inkl. spa, middag og sparkling på Yasuragi (22 av 24)Overnatting for 2 inkl. spa, middag og sparkling på Yasuragi (23 av 24)

Overnatting for 2 inkl. spa, middag og sparkling på Yasuragi

3 990 kr
5 235 kr
Kjøpte
3
Spar
24%
Legg til deal i favoritter

Opplev et uforglemmelig opphold på Yasuragi's! Her nyter du et avslappende spa i japansk ånd, musserende vin på rommet og en middag inspirert av moderne japansk mat. Yasuragi er så mye mer enn bare et spa, her tilbys kropp og sinn reell restitusjon.

Dealen inkluderer

 • Overnatting for 2 i dobbeltrom
 • Musserende vin på rommet
 • Spa
 • Middag
 • Yukata å beholde

Brukervilkår

 • Tilbudet er gyldig med innsjekking søndag-torsdag fra 8. januar til 21. desember 2024
 • Begrenset antall rom - førstemann til mølla og kun reservasjoner bekreftet av hotellet gjelder
 • Bestillingsinformasjon finner du lenger ned i avtalen. Oppgi Let's deal-koden når du bestiller
 • Aldersgrense: 18 år (16 år i følge med verge)
 • Du kan angre kjøpet i inntil 14 dager, så lenge du ikke har reservert boligen
 • Avbestilling ikke mulig etter reservert overnatting

Mer om dealen

Yukata

Akkurat som på en japansk onsen, vil du få en yukata, en bomullskåpe, å ha på deg under ditt besøk til Yasuragi. Du bruker den under hele oppholdet; i det japanske badet, under aktiviteter og behandlinger og når du spiser måltidene dine. Under denne bruker du alltid undertøy eller tørt badetøy.

Yukataen er spesielt designet for Yasuragi og er utsmykket med det eldgamle japanske Asanoha-mønsteret, som er et geometrisk mønster som representerer hampblader. I japansk kultur representerer hamp vekst og god helse, og det er akkurat det Yasuragi ønsker deg som gjest. Som en unik Let's deal-kunde får du ta med deg yukataen hjem etter oppholdet.

Yasuragi

På Yasuragi kan du oppleve hvordan en gammel badetradisjon gjør deg ny. I japansk kultur er bading en viktig del, og her kan du slappe av i ekte japansk ånd. Japansk vaskerituale, varme kilder inne og ute i naturen, badstue, dampbadstue med salt, karbondioksidbad og fotbad I de deilige utekildene bader du i stillhet. Her kan du puste ut, la vannet omringe deg og lytte til naturen. Her kan du også oppleve ulike aktiviteter som Pustearbeid, Yin yoga og Zen-meditasjon.

Hos Yasuragi kan du nyte mat inspirert av moderne japansk mat. Menyen kombinerer klare smaker med japanske teknikker i et estetisk uttrykk, en reise for alle sanser. Hotellet har tre forskjellige restauranter å velge mellom - Minamo, Teppanyaki Kiri og Izakaya Nagi, samt en cocktailbar med utsikt over Stockholms skjærgård.

Yasuragi har stolt mottatt fire priser fra Haute Grandeur Global Spa Awards. Best Spa Design i Sverige, Best Resort Spa i Sverige, Best Hotell Spa i Sverige og Best Spa Manager i Sverige (Jimmy Myhrinder). Condé Nast Johansen Awards for Excellence 2019.

Selges av

Yasuragi Hasseludden AB
Organisasjonsnummer: 556707-8596
Hamndalsvägen 8
132 39 Saltsjö-Boo
-Köp dealen för att erhålla din unika Let's deal-kod.
- Kontakta Yasuragi via mail med din
bokningsförfrågan och uppge din kod.
-Endast av hotellet bekräftad bokning gäller.