letsdeal
Fjern søk
Se favoritter
Helfarging, dameklipp, hodebunnsmassasje og styling hos Vitalbeauty SalonHelfarging, dameklipp, hodebunnsmassasje og styling hos Vitalbeauty Salon (1 av 10)Helfarging, dameklipp, hodebunnsmassasje og styling hos Vitalbeauty Salon (2 av 10)Helfarging, dameklipp, hodebunnsmassasje og styling hos Vitalbeauty Salon (3 av 10)Helfarging, dameklipp, hodebunnsmassasje og styling hos Vitalbeauty Salon (4 av 10)Helfarging, dameklipp, hodebunnsmassasje og styling hos Vitalbeauty Salon (5 av 10)Helfarging, dameklipp, hodebunnsmassasje og styling hos Vitalbeauty Salon (6 av 10)Helfarging, dameklipp, hodebunnsmassasje og styling hos Vitalbeauty Salon (7 av 10)Helfarging, dameklipp, hodebunnsmassasje og styling hos Vitalbeauty Salon (8 av 10)Helfarging, dameklipp, hodebunnsmassasje og styling hos Vitalbeauty Salon (9 av 10)

Helfarging, dameklipp, hodebunnsmassasje og styling hos Vitalbeauty Salon

899 kr
1 800 kr
Kjøpte
20+
Spar
50%
Legg til deal i favoritter

Få en forfriskende forvandling hos Vitalbeauty Salon! Farging av hår, dameklipp, avslappende hodebunnsmassasje og profesjonell styling. Deres erfarne frisører står klare til å skape den perfekte looken for deg. Skjem bort deg selv med denne helhetlige behandlingen. Bestill nå for å gi håret ditt den oppmerksomheten det fortjener!

Klipp, hodebunnsmassasje og helfarging
899 kr
1 800 kr
Kort hår
Klipp, hodebunnsmassasje og helfarging
1 049 kr
2 100 kr
Skulderlengde
Klipp, hodebunnsmassasje og helfarging
1 399 kr
2 800 kr
Langt hår

Høydepunkter

 • Frisør med lang erfaring
 • Egenutviklede, økologiske hårprodukter
 • Alle som kjøper deal får 50% på Vitalbeautys egne italienske og brazilian keratin produkter
 • Vital Beauty Salon tilbyr de hotteste hårtrendene og de beste stylingproduktene
 • «Firas er Oslo's dyktigste frisør!»
 • Sentralt på St. Hanshaugen
 • Følg Vital Beauty Salon på Facebook og Instagram@
 • Du vet vel at du kan se alle dine deals på smartphonen? Last ned Let's deal for iPhone og Android

Brukervilkår

 • Dealen er gyldig i 60 dager fra kjøp
 • Booking gjøres online
 • Oppgi din Let’s deal-kode
 • Ta med din Let's deal-kupong i app ved oppmøte
 • Husk å booke i god tid før siste dato
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke

Mer om dealen

Vital Beauty Salon

Vital Beauty Salon-teamet gir deg umiddelbart ro med deres vennlige, kunnskapsrike konsultasjon. Eieren Firas og hans team jobber hver for seg med hver klient for å sikre en tilfredsstillende, personlig og fremfor alt profesjonell erfaring. Teamet holder seg oppdatert på de nyeste trendene og stilene, så enten du lider av "bad hairday" eller trenger en nydelig brudefrisyre og feilfri sminke på din spesielle dag, kan de hjelpe deg med å oppnå utseendet du har ønsket og fortjener.

Vital Beauty's misjon er å levere de perfekte produktene tilpasset sine kunder. Derfor tilbyr de et bredt utvalg av egne unike, utformede og miljøvennlige hårprodukter. Firas tror bestemt at alt som stammer fra naturen, bør forbli naturlig. Produktene hans er utviklet for alle typer hårtekstur og etnisitet.

Firas er en kunstner med den perfekte blandingen av profesjonalitet og kreativitet. Han vet at han har oppnådd suksess når kundens øyne glitrer av glede over den nye looken sin.

Tilbakemeldinger fra kunder

«Helt klart beste frisøren jeg har vært hos. Veldig fornøyd med både klipp og farge! Takk for besøket, så sees vi igjen.»

«Veldig god service og snille mennesker der. Resultatet ble bedre enn forventet.»

«Veldig hyggelig sted med flinke folk. Du kommer garantert til å bli veldig fornøyd.»

«Sannsynligvis byens beste hodemassasje og vask, med deilige produkter og effektiv og bra klipp. Fine priser på både klipp og produkter.»

Selges av

Vital Beauty
Organisasjonsnummer: 984793944
Theresesgate 44
0168 Oslo
Mandag- Fredag: 11.00-18.00
22463494Ring