letsdeal
Fjern søk
Se favoritter
1 natt for 2 inkl. frokost og spa-inngang på Strömstad Spa & Feriested1 natt for 2 inkl. frokost og spa-inngang på Strömstad Spa & Feriested (1 av 12)1 natt for 2 inkl. frokost og spa-inngang på Strömstad Spa & Feriested (2 av 12)1 natt for 2 inkl. frokost og spa-inngang på Strömstad Spa & Feriested (3 av 12)1 natt for 2 inkl. frokost og spa-inngang på Strömstad Spa & Feriested (4 av 12)1 natt for 2 inkl. frokost og spa-inngang på Strömstad Spa & Feriested (5 av 12)1 natt for 2 inkl. frokost og spa-inngang på Strömstad Spa & Feriested (6 av 12)1 natt for 2 inkl. frokost og spa-inngang på Strömstad Spa & Feriested (7 av 12)1 natt for 2 inkl. frokost og spa-inngang på Strömstad Spa & Feriested (8 av 12)1 natt for 2 inkl. frokost og spa-inngang på Strömstad Spa & Feriested (9 av 12)1 natt for 2 inkl. frokost og spa-inngang på Strömstad Spa & Feriested (10 av 12)1 natt for 2 inkl. frokost og spa-inngang på Strömstad Spa & Feriested (11 av 12)

1 natt for 2 inkl. frokost og spa-inngang på Strömstad Spa & Feriested

1 595 kr
2 290 kr
Kjøpte
90+
Spar
30%
Legg til deal i favoritter

Unn deg selv en natt på vakre Strömstad Spa & Resort rett ved havet på Bohuslänska rivieraen! Her får du et døgm med livsnytelse med den herlige Resort-stemningen. Tilgang til FLOW Spa med 2000m2 fylt med avslapning og forfriskning i bassenger, boblebad, badstuer, hvilehusker, etc. Og etter en god natts søvn, venter en deilig frokostbuffé neste morgen. God fornøyelse!

Dealen inkluderer

 • Overnatting for 2 personer
 • Frokost
 • Inngang til spa
 • Utendørs jacuzzi med havutsikt

Brukervilkår

 • Dealen er gyldig med innsjekking søndag - torsdag fra 1. mars til 30. mai 2024
 • Obs! Gjelder ikke under uke 13 (25. - 31. mars)
 • Ved innsjekking på fredager tilkommer en kostnad på SEK 500 per person. Dette betales i forbindelse med din bestilling
 • Begrenset antall rom - førstemann til mølla og kun reservasjoner bekreftet av hotellet gjelder
 • Bestillingsinformasjon finner du lenger ned i avtalen. Oppgi Let's deal-koden når du bestiller.
 • Du kan angre kjøpet i inntil 14 dager, så lenge du ikke har reservert overnatting
 • Avbestilling eller ombestilling er ikke mulig etter reservert overnatting

Mer om dealen

Strömstad Spa & Resort

Velkommen til vakre Bohuslän og Strömstad Spa & Resort. Her, ved sjøen, kan du utforske Kosterøyene, nyte det nærliggende naturreservatet Nötholmen og spille golf på Strömstad golfklubb, som ligger rett ved hotellet. Opplev en internasjonal atmosfære både innendørs og utendørs, med et snev av den franske rivieraen midt i Bohuslän.

Hotellet har flere restauranter og sjenerøse lokaler for arrangementer. Hotellets FLOW Spa går over to etasjer, her kan du nyte bl.a. med spa, treningsstudio, saltvannsbasseng, utendørs jacuzzi med havutsikt, dampbadstue, snøfat og finsk badstue.

Selges av

Strömstad Spa
Organisasjonsnummer: 556672-8274
Kebalvägen 229
452 40 Strömstad
- Bokas enbart via mail till Strömstad Spa
-Uppge Let's deal kod vid bokning (viktigt)