letsdeal
Fjern søk
Se favoritter

Billig bilvask hele landet

Drømmer du om en nybilfølelse med skinnende ren lakk og godt luktende trekk til en god pris? Hos Let's deal finner du flere ulike tilbud på bilvask og fullshine. Len deg tilbake og slapp av mens profesjonelle raskt og enkelt tar vare på bilen din slik at du kan gjøre andre ting. Mye bedre enn en bilvask i hele landet selvvask. Enten du leter etter den billigste eller den beste bilvasken i hele landet, har Let's deal garantert noe som passer deg!  Skjem bort bilen din med billig bilvask i hele landet sentrum eller bilvask i hele landet vest. Du finner også bilvask i hele landet søndagsåpent. Nyt livet på veien i en skinnende ren bil!  Se 5 spørsmål om bilvask i hele landet

Se 5 spørsmål om bilvask i hele landet

Er det på tide å bilen din skinnende ren? For å gjøre det enklere for deg har vi svart på de vanligste spørsmålene om bilvask nedenfor.

Hva er poleringsvask?

En poleringsvask i hele landet vasker bilen din skånsomt og grundig samtidig som den polerer, noe som gir en fin og ren bil med en fin glans i lakken. Perfekt om man har en veldig møkkete bil, ønsker en skinnende ren bil og er opptatt av å ivareta bilens verdi og levetid.

Hvordan fungerer bilvask?

Bilvask i hele landet gjøres enten ved bruk av profesjonelle maskiner som vasker bilen din med skånsomme børster og rensemiddel, eller så gjøres bilvask av folk med erfaring som vasker bilen grundig utvendig og innvendig.

Hvor mye koster det å vaske bilen?

Vi har tilbud på bilvask med opptil 70% rabatt. Hos oss betaler du f.eks. alt fra 99 kr til 1 999 kr.

Merk at en bilvask i hele landet prisen vil variere, alt fra den billigste bilvasken i hele landet til en mer omfattende innvendig og utvendig vask og polering.

Hvor mye koster en billig bilvask i hele landet innvendig?

En innvendig bilvask kan variere ut ifra hva for type bil du har, om du har en liten personbil eller en større SUV, men med opptil 70% rabatt hos Let’s deal så kan du betale så lite som 249 kr for en grundig vask.

Sjekk ut siden vår for å se tilbudene vi tilbyr.

Hva koster motorvask på bil?

En fullshine av en bil inkluderer ofte komplett motorvask, og hos Let’s deal har vi tilbud på fullshine med opptil 70% rabatt. Prisen kan variere, ut ifra hva for type bil du har. Men en komplett pakke kan være alt fra 1 999 og oppover.

Sjekk ut siden vår for å se tilbudene vi tilbyr.