Let's deal
Se favoritter

Klinikk Vital tilbyr den nyeste lasermaskinen på markedet Motus AX

400 kr
800 kr
Kjøpte
1
Spar
50%
Legg til deal i favoritter

Klinikk Vital tilbyr den nyeste lasermaskinen på markedet, Motus AX, Alexandrite. Hårfjerning med laser viser seg å være meget effektivt på alle hårtyper. Laserlyset penetrerer det øvre hudlaget og melaninpigmentene i hårfolliklene absorberer energi. Dermed blir hele hårsekken ødelagt av varmen. Samtidig forhindres huden fra varmeskader gjennom lasersystemets nedkjølingsfunksjon. Etter behandlingen kan det være noe lett rødhet i huden, men dette forsvinner av seg selv etter en kort tid. 

Èn behandling (kinn og skjegg for menn)
400 kr
800 kr
Èn behandling (armhuler)
750 kr
1 500 kr
Èn behandling (bikini)
850 kr
1 700 kr
Tre behandlinger (kinn og skjegg for menn)
1 080 kr
2 400 kr
Tre behandlinger (armhuler)
2 025 kr
4 500 kr
Tre behandlinger (bikini)
2 295 kr
5 100 kr

Høydepunkter

 • Du får 20% rabatt på alle andre behandlinger ved kjøp av deal
 • For både kvinner og menn
 • 55% rabatt på tre behandlinger!
 • 4.9 av 5 stjerner på Facebook

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 31.12.2019
 • Se bookinginformasjon nederst i dealen
 • Booking-forespørsel er størst i starten og slutten av kampanjeperioden
 • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
 • Gjelder kun nye kunder

Mer om dealen

Permanent hårfjerning med laser

Skjemmende hårvekst er ikke lenger noe problem! Klinikk Vital tilbyr trygge og effektive former for behandling innen permanent hårfjerning. Hele kroppen og ansikt kan behandles og vi opplever svært tilfredstillende resultater med det mest moderne lasersystemer.

Behandlingsprosess

Laserlyset penetrerer det øvre hudlaget og melaninpigmentene i hårfolliklene absorberer energi. Dermed blir hele hårsekken ødelagt av varmen. Samtidig forhindrers huden fra varmeskader gjennom lasersystemets nedkjølingsfunksjon. Etter behandlingen kan det være noe lett rødhet i huden, men dette forsvinner av seg selv etter en kort periode. Enkelte kan oppleve en lett overfladisk forbrenning med brune eller hvite flekker. Disse forsvinner helt uten arrdannelse. Du vil merke at hårene begynner å falle av etter 2-3 uker.

Hår som vokser ut og ikke faller av, har ikke vært tilgjengelig ved behandling og kan godt fjernes med barberhøvel/saks frem til neste behandling. 

Forhåndsregler

Unngå soling og solarium 2-4 uker før og etter behandlingen. Ved opphold i solen skal man bruke solfaktor 50 eller dekke til det behandlede området. Selvbruningskremer og sprayer må heller ikke brukes i løpet av behandlingsperioden. Antibiotika-kurer må være avsluttet innen ti dager før behandling.

Du er hjertelig velkommen til en kostnadsfri konsultasjon hos legen for mer informasjon om permantet hårfjerning med laser.

Klinikk Vital

Klinikk Vital er et medisinsk kompetansesenter innen moderne hudteknologi og helse. Klinikken kombinerer tradisjonelle hudpleiebehandlinger med avansert hudterapi og medisinske hudbehandlinger.

Her får du informasjon og veiledning om hudpleie, og hvilken behandling som passer for akkurat din hudtype. Baser på dine ønsker og behov utarbeider de et behandlingsprogram som er skreddersydd for den og din hudtilstand.

Deres personalet består av erfarne leger, sykepleiere og hudterapeuter – alle med solid kompetanse og lang erfaring innenfor sitt fagfelt, for å sikre deg trygghet og kvalitet i hver eneste behandling. 

Klinikkens verdier: Troverdighet, Vitalitet og Kvalitet.

Deal selges av

Klinikk Vital
Organisasjonsnummer: 914 211 433
Majorstueveien 36B
0367 Oslo
Mandag til lørdag: 10:00 - 18:00
(+47) 22 69 69 20Ring
Oppgi let's deal-kode ved booking