Let's deal
Se favoritter
45 minutters kjemisk peeling hos InjeLa

45 minutters kjemisk peeling hos InjeLa

299 kr
750 kr
Kjøpte
10+
Spar
60%
Legg til deal i favoritter

På verdensbasis er kjemisk peeling en av de mest populære ansiktsbehandlingene. Grunnen til at kjemisk peeling er så populær er den gode hudeffekten. Det er en trygg og virkningsfull behandling som gir en sunnere hud.

Høydepunkter

  • Mer glød
  • Mindre porer
  • Glattere og jevnere hudoverflate

Brukervilkår

  • Dealen kan brukes t.o.m. 31.08.2020
  • Booking gjøres via telefon/e-post - oppgi din Let’s deal-kode ved booking
  • Ta med din Let's deal-kode i app ved oppmøte
  • Husk å booke i god tid før siste dato
  • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
  • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Kjemisk peeling – hva er det?

Kjemisk peeling er en anerkjent metode for effektiv hudfornyelse og reparering av ulike hudskader som rynker, akne og andre uønskede hudtilstander. Kjemisk peeling er stabiliserte fruksyrer, melkesyrer og A vitaminsyrer i ulike styrker. Virkestoffene har lavere pH verdi enn hudens egen og produserer kontrollert skade som fremmer produksjon av ny hud med forbedret utseende.

Peelingen fjerner det øverste døde hudlaget slik at ny, frisk hud med yngre utseende kan dannes. Sammen med et egnet kosmetisk-medisinsk hudkremprogram, er dette en enkel og populær måte å få penere, sunnere og mer glødende hud på.


Hvordan utføres en kjemisk peeling?

Først renses huden grundig. Prepeel brukes så for bedre effekt av oppløsningen. Den kjemiske oppløsningen påføres dereter på ønsket område. Din behandler avgjør hvor lenge peelingen skal ligge på huden. Avsluttes med vann og så nøytraliserende for å avslutte den kjemiske reaksjonen. Man kan oppleve lett brenning og prikking i huden under og etter behandlingen, men dette vil avta etter få minutter.
Oppfølgende behandlinger med kjemiske peelinger resulterer i en frisk, jevn, sunn og ren hud.. For raskere resultater anbefales det å ta en kur med 4-6  behandlinger over en periode.

Deal selges av

InjeLa (injeksjon og laser klinikken)
Organisasjonsnummer: 917 797 862
Liavegen 1, inngang B
5132 Bergen
475 12 626Ring