Se favoritter
Kom i gang og få førerkortet med dobbeltime - hos MB trafikkskole

Kom i gang og få førerkortet med dobbeltime - hos MB trafikkskole

199 kr
1 400 kr
4,3
(6)
Kjøpte
100+
Spar
86%
Legg til deal i favoritter

Endelig gammel nok til å kjøre bil? Kom i gang med kjøretimer hos MB Trafikkskole! Du velger mellom automat og manuell i klasse B.

Høydepunkter

 • Automat eller manuell
 • Moderne trafikkopplæring basert på faglig kompetanse og godt utstyr
 • Egen innlogging på deres hjemmeside med info om kjørte- og fremtidige timer, betalinger osv.
 • Lettkjørte skolebiler
 • Kan kombineres med deres startpakker - se hjemmeside www.mbtrafikk.no
 • Sentral beliggenhet

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 31.03.2021
 • Aldersgrense: 16 år
 • Se fullstendig informasjon om hva mer du trenger for å få sertifikat på bil lenger ned i dealen eller på Vegvesenet sine hjemmesider
 • Timebestilling gjøres på SMS  eller e-post – oppgi Let's deal-kode og navn når du booker
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
 • Gjelder kun nye elever

Mer om dealen

Veien til førerkortet

Denne dealen får deg godt i gang. Etter dette gjenstår nødvendig kjøretrening, to trinnvurderingstimer, obligatorisk sikkerhetskurs, bane og obligatorisk sikkerhetskurs på veg. MB Trafikkskole oppfordrer sine elever å øve privat så mye som mulig, for å oppnå best mulige førere. Se «nullvisjonen» info ved Statens Vegvesen.

I tillegg stilles det krav om:

 • Trafikalt grunnkurs med førstehjelp og mørkekjøring (for de under 25 år)
 • Førstehjelp og mørkekjøring (de over 25 år) Mørkekjøring gjennomføres fra og med oktober til mars.

For å kunne ta førerkortet må du også bestå én teoretisk og én praktisk førerprøve. Først av alt må du søke om å få førerkort. Du kan fylle ut vanlig søknadsskjema, som du kan få ved å kontakte Statens Vegvesen tlf. 02030, eller du kan søke via internett. Søk her!

Når din søknad er godkjent og du har bestått teoriprøven, kan MB Trafikkskole bestille deg praktisk prøve. Teoriprøven kan tas når som helst utenom fredager (Bergen Trafikkstasjon). Dette er en avkryssingsprøve der du skal svare på 45 ulike problemstillinger. Det er kun ett rett svar per oppgave og du har 90 minutter til disposisjon. Syv feil eller mindre gir bestått prøve og anledning til å bestille praktisk prøve dersom søknaden også er godkjent. Har du flere enn syv feil kan prøven tas tidligst på nytt etter to uker.

MB Trafikkskole

Denne trafikkskolen liker å gi litt mer tilbake til elevene sine – det er litt av deres forretningsfilosofi! Dette gjør det gøy å være elev og de har fine dager på jobb!

Kvalitet, service og trivsel er en forutsetning for å skape god læring. Trafikkopplæringen er moderne, basert på faglig kompetanse og godt utstyr for undervisning. MB Trafikkskole er en skole som tenker litt annerledes enn andre, og deler sin kunnskap med foreldre og elever på en helt ny måte! 

En ting er sikkert, du finner mange fordeler når du starter hos MB Trafikkskole.

Du er en VIP-kunde!

Hos MB Trafikkskole får alle elever en gjennomgang på hvordan en praktisk prøve gjennomføres. Dette inkluderer også sikkerhetskontroll i sin helhet. Som et ledd i forberedelsene tilbydes det kjøretest med en annen trafikklærer enn sin faste. Denne testen legges opp som en «generalprøve» og bygger på de samme prinsipper som selve førerprøven. Nytteverdien av denne testen gjør at deres elever «vet hva de går til» og gjør at en senker skuldrene sine. Alle er mer eller mindre nervøse i selve prøvesituasjonen og det er greit å være mentalt forberedt.

Skolen er også behjelpelig med temaliste til teoriprøven, sikkerhetskontroll og teoretisk/praktisk gjennomgang i PDF-filer sendt pr. epost. Deres elever får den hjelp de trenger og MB Trafikkskole er villig til å strekke seg ekstra for å hjelpe deg i mål. En god del av opplæringen er ikke obligatorisk, men er viktig å kunne.

Deal selges av

MB TRAFIKKSKOLE
Organisasjonsnummer: 979 946 457
Lars Hilles gate 30
5008 Bergen
Etter avtale + satte kursdatoer
4000 4222Ring