Se favoritter
Få en velgjørende massasje hos anerkjente Beauty Therapy sentralt på BislettFå en velgjørende massasje hos anerkjente Beauty Therapy sentralt på Bislett (1 av 11)Få en velgjørende massasje hos anerkjente Beauty Therapy sentralt på Bislett (2 av 11)Få en velgjørende massasje hos anerkjente Beauty Therapy sentralt på Bislett (3 av 11)Få en velgjørende massasje hos anerkjente Beauty Therapy sentralt på Bislett (4 av 11)Få en velgjørende massasje hos anerkjente Beauty Therapy sentralt på Bislett (5 av 11)Få en velgjørende massasje hos anerkjente Beauty Therapy sentralt på Bislett (6 av 11)Få en velgjørende massasje hos anerkjente Beauty Therapy sentralt på Bislett (7 av 11)Få en velgjørende massasje hos anerkjente Beauty Therapy sentralt på Bislett (8 av 11)Få en velgjørende massasje hos anerkjente Beauty Therapy sentralt på Bislett (9 av 11)Få en velgjørende massasje hos anerkjente Beauty Therapy sentralt på Bislett (10 av 11)

Få en velgjørende massasje hos anerkjente Beauty Therapy sentralt på Bislett

299 kr
600 kr
1,7
(3)
Kjøpte
100+
Spar
50%
Legg til deal i favoritter

Velg mellom avstressende massasjer hos Beauty Therapy på Bislett. Behandlingene er godt egnet til generell avslapping og avspenning, og er også effektiv for lindring av spesifikke problemer, slik som stiv nakke, ryggsmerter og hodepine. 

Klassisk massasje - 30 min
299 kr
600 kr
Aroma massasje - 60 min
475 kr
950 kr
Klassisk massasje - 80 min
599 kr
1 250 kr
Hot stones massasje - 70 min
599 kr
1 200 kr
Klassisk massasje - 50 min
449 kr
850 kr
Miami signatur massasje - 60 min
499 kr
1 050 kr

Høydepunkter

 • Velg mellom forskjellige massasjetyper
 • Få opptil 80 minutter med massasje
 • God velvære for kropp og sjel
 • Behandlere som yter topp service for sine kunder
 • 5 stjerner på Facebook
 • Sentral beliggenhet på Bislett

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 23.07.2021
 • Booking gjøres online
 • Oppgi din Let’s deal-kode
 • Ta med din Let's deal-kupong i app ved oppmøte
 • Husk å booke i god tid før siste dato
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Hot stone massasje

Massasje med varme lavastener er den ultimate spa opplevelsen. De varme lavastenene bringer deg inn i en stemning med dyp avspenning, samtidig som du får massert stive og ømme muskulatur. Varmen fra stenene og utsøkte aromatiske oljer gjør dette til en ekstra dyp massasje.

Miami's signatur massasje

Aromamassasje med rennende massasjelys som gir huden spenst, beskytter og gir masse fuktighet. Luksusopplevelse for kropp og sjel.

Aromamassasje

Aromatisk opplevelse. Denne massasjen er myk og harmonisk og de bruker aromatiske oljer som gir en herlig følelse av velvære.

Klassisk massasje

Klassisk kroppsmassasje, fint for ømme og slitne muskelgrupper. Legger vekt på avspenning av muskulatur og stimulering av blod- lymfesirkulasjonen og bindevevet, samt fjerner avfallsstoffer i muskulaturen. Dette bedrer hudens næringsopptak, og gjør musklene smidigere, mykere og friskere. Senk pulsen og få nytt liv, balanse og harmoni i kroppen.

Beauty Therapy

Beauty Therapy  holder til i et flott og koselig lokal i Oslo sentrum og tilbyr behandlinger innen hudpleie, vippe extensions og vippe extensions 3D, massasje, fotpleie, brasiliansk voksing, spa for to.

Les mer om terapeutene på Beauty Therapy her!

Tilbakemeldinger fra kunder - 4.8 stjerner på Facebook

«Kjempe fornøyd med opplevelsen, jeg anbefaler på det høyeste, kjempegod behandling hvor du får alt forklart tydelig. Personalet er hyggelig og kompetent, og jeg drar med glede tilbake. I tillegg så er prisene fantastiske»

«God beliggenhet midt i Oslo. Flinke og profesjonelle ansatte. Jeg er alltid fornøyd av behandling. Anbefales på det sterkeste!»

«Herlig å være hos Paulina. Hun er profesjonell, dyktig og erfaringsrik kosmetolog. Alltid blid og gjør en fantastisk jobb.»

Les flere her!

Deal selges av

Beauty Therapy - Medi og Spa Clinic
Organisasjonsnummer: 922 254 125
Holbergsgate. 3
0166 Oslo
Mandag-Fredag 09:00 - 21:00 Lørdag 09:30 - 17:30
22 11 49 29Ring