Let's deal

Ansiktsbehandling med MesoGold terapi hos Skin & Beauty på Torshov

999 kr
2 500 kr
Kjøpte
10+
Spar
60%

Gi bort luksuriøs velvære i gave eller unn deg selv en MesoGold terapi-behandling! Velg mellom mange populære hudpleiebehandlinger hos Skin & Beauty med sentral beliggenhet i Oslo sentrum.

Èn behandling
999 kr
2 500 kr
Tre behandlinger
2 997 kr
7 500 kr
Fem behandlinger
4 995 kr
12 500 kr

Høydepunkter

  • Velg mellom ulike MesoGold terapi-behandlinger hos Skin & beauty
  • Behandler alt fra hyperpigmentering, anti-age, tørr hud, hodebunn og tynt hår, rynker m.m.
  • Den perfekt gaven!
  • Sentralt på Torshov i Oslo

Brukervilkår

  • Dealen kan brukes t.o.m. 30.09.2019
  • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking og vis kode ved oppmøte (via app)
  • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
  • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Anti-age Cocktail 

Aktivt konsentrat med kombinasjon av gode ingredienser som motvirker aldringstegn, jevner ut linjer og booster huden for en fuktig, jevn og revalitisert hud.

Out Contour (Øye-cocktail)

Motvirker mørke ringer og jevner ut fine linjer. Regenererer elastinet i huden, fukter og strammer. Kan fint brukes på det sensitive området rundt øyne. Veldig populær i kombinasjon med microneedle CIT-behandling.

Hair Scalp Solution

Denne er sammensatt av en cocktail som stimulerer hårvekst, til eksempelvis hodebunn ved tidlig håravfall.

Whitening

En antioksidant-miks som jobber med å jevne ut hudtone og motvirke ujevnheter i tekstur. Etterlater huden med ny glød.

Melano Out

Dette konsentratet jobber hovedsakelig mot hyperpigmentering. Den kraftige kombinasjonen av antioksidanter motvirker aldringstegn og pigmentering, og er også fin mot akne-arr og er beskyttende mot HEV-stråling. Etterlater huden med et friskere og strammere utseende.

Skin Repair Cocktail

Dette er et kraftig konsentrat som booster, revitaliserer og fukter huden. Perfekt til sliten hud som trenger en skikkelig vitaminboost. Gir også et umiddelbart løft. De aktive ingrediensene bidrar til økt elastisitet, motvirker rynker og mimikklinjer.

Hyaluronsyre (Sodium hyaloronate)

Denne har små molekyler og vil ha mulighet til å penetrere ned i dermis. Veldig populær på hudpleiemarkedet.

Mesoterapi

Mesoterapi brukes for å behandle tørr, slapp og uelastisk hud og reduserer pigmentflekker, rynker, ujevn hud, solskader og akne-arr. Denne type behandling kan utføres på en rekke områder for å oppnå et yngre utseende. De vanligste områdene som behandles er ansikt, hals, décollete, håndryggen, innersiden av armer, innersiden av ben og mage.

Mesogold-hodet er dekket av ti nåler på 0,6 og 0,25 mm (for øyepartiet og lepper). Nålene er laget av titan og dekket med 24 karat gull. Kombinasjonen av unike næringsstoffer og mange små stikk, stimulerer hudens gjenoppbygging av kollagen. Huden får en ny styrke og glød, rynker reduseres og den optimale fuktbalansensen gjenetableres. Effekten ses med det samme, men best 1-2 uker etter behandling. Det anbefales å gjennomføre minimum tre behandlinger, da dette kan gi en mer langvarig rynkereduserende effekt i huden.

Behandlingen kan brukes på alle hudtyper, men gis ikke til personer med kjent allergi overfor hyaluronsyre, immunterapeutiske behandlinger eller med betennelse i huden. Like etter behandlingen er huden rød, og man bør ta høyde for at rødheten kan vedvare 1-2 dager.

Hvis du har sensitiv hud, kan helingprosessen ta noe lengre tid. Du kan fint bruke mineralsminke til å dekke dette, spør oss hva vi anbefaler etter behandling. Du kan være i lett sportslig aktivitet også på behandlingsdagen.

Deal selges av

SKIN AND BEAUTY
Organisasjonsnummer: 915348903
Nordkappgata 23
0656 Oslo
Fredag: 10-18 Lørdag: 10-17 Søndag: 16-20
41428458Ring