Let's deal
Se favoritter
Effektiv fettfjerning uten kirurgi med Cryolipolyse hos WellMed

Effektiv fettfjerning uten kirurgi med Cryolipolyse hos WellMed

1 390 kr
3 200 kr
Kjøpte
10+
Spar
57%
Legg til deal i favoritter

Med denne dealen får du en slankende behandling med Cryolipolyse hos WellMed

Alternativ 1
1 390 kr
3 200 kr
Én cryolipolyse behandling, passer for øvre eller nedre del av magen + tre lymfemassasjer med Roll Shaper
Alternativ 2
1 790 kr
4 600 kr
To cryolipolyse behandlinger, passer for love handles, nedre og øvre del av magen, lår, armer + fire lymfemasjer med Roll Shaper

Høydepunkter

 • Alternativ 1: én cryolipolyse behandling, passer for øvre eller nedre del av magen + tre lymfemassasjer med Roll Shaper
 • Alternativ 2: to cryolipolyse behandlinger, passer for love handles, nedre og øvre del av magen, lår, armer + fire lymfemasjer med Roll Shaper
 • Den ultimate slankepakken!
 • Effektiv fettfjerning uten kirurgi 
 • Se før og etter bilder under 
 • Klinikken holder til i Åsane i Bergen 

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes fra 01.09.2019 t.o.m. 31.01.2020
 • Se bookinginformasjon nederst i dealen
 • Booking-forespørsel er størst i starten og slutten av kampanjeperioden
 • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Cryolipolyse (fettfrysing) er en type fryseteknikk som tar i bruk et munnstykke som legges på valgt område og behandles med et mellomlag av frostbeskyttende materiale. Under behandlingen benyttes samme maskin som brukes under kavitasjon. Behandlingen tar ca. 30-45 minutter.

Resultatene kan variere og er individuelle, men behandlingen har som mål å gi vekttap på 3-10 cm over en periode på 30-90 dager. Som en bieffekt av behandlingen, kan man føle seg sliten i få dager, samt oppleve hyppigere toalettbesøk.

Roll Shaper

Med hjelp av Roll Shaper utføres en lymfedreneringsmassasje hvor hele lymfesystemet blir stimulert, og lymfe rettes til lymfeknuter. Fordelene ved å bruke Roll Shaper er mange og tilfredstiller ulike kunders mang forskjellige behov og ønsker.

Fjerner kroppens avfallstoffer

En av de viktigste effektene av Roll Shaper er at den hjelper kroppen med å fjerne kroppens avfallsstoffer. Dette har mange positive innvirkninger på kroppens helse og velvære, blant annet hjelper det til med å holde kroppens vannbalanse i orden.


Brukere av Roll Shaper kan merke at behandlingen kan gi reduserte strekkmerker og vannansamlinger i kroppen. Roll Shaper forbedrer lymfe og blodsirkulasjonen i kroppen og forbedrer muskulaturen. Behandlinger virker oppstrammende og øker elastiteten i huden. Dette merkes ved ar man blir kvitt eller reduserer blant annet cellulitter. Mange med søvnproblemer og fordøyelsesproblemer merker også redusering i plagane sine etter behandling med Roll Shaper.  

WellMed

Hos WellMed finner du godkjente terapeuter som har gleden av å hjelpe mennesker å finne bedre helse og en livsstil som passer dem. Salongen tilbyr en mulighet til å slappe av, nyte omgivelsene og forfriske kropp og sinn.

WellMed gir deg behandlinger innen massasje og spa behandlinger, voksing, brasiliansk/hollywood voksing, microblading, vippeextensions, lymfemassasje behandlinger, slanking uten kirurgi.

Deal selges av

Wellmed
Organisasjonsnummer: 915 361 226
Åsamyrane 76,
5116 bergen
Åpningstider: mandag 12.00-18.00, tirsdag og fredag 10.00-18.00, onsdag
og torsdag 10.00-19.00.
99871277Ring