Let's deal

Tricopigmentering konsultasjon hos Dashing i Stavanger

525 kr
750 kr
Spar
30%

Med denne dealen får du konsultasjon for tricopigmentering hos Dashing i Stavanger.

Dette er en behandling som passer deg som har arr i hodebunnen, flekkvis håravfall, viker, måne eller generelt hårtap. Den er også bra for de som har barbert skalle, og som ønsker å gi inntrykk av korte hårstrå på hodet.

Høydepunkter

 • Dealen gjelder kun konsultasjon
 • Tricopigmentering kamuflerer hårløse flekker i hodebunnen
 • Passer til arr i hodebunnen, flekkvis håravfall, viker, måne eller generelt hårtap
 • Gir inntrykk av tettere hårvekst
 • Naturlig utseende
 • Fargen vil ikke endre seg over tid

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 29.10.2019
 • Se bookinginformasjon nederst i dealen
 • Booking-forespørsel er størst i starten og slutten av kampanjeperioden
 • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Hva er tricopigmentering? 

Det er en kosmetisk prosedyre som etterligner utseendet til ekte hår follikler. Behandlingen er en form for paramedisinsk tatovering. Tatoveringshistorien er nesten like gammel som menneskets historie, og ennå er hår pigmentering som vi kjenner i dag, en ganske nyere teknikk som er perfekt til å dekke de skallede skalpene. Det har vært mer populært og allment akseptert i de siste femten årene. 

Den passer for alle aldersgrupper, alle hår typer, hudfarger, hårfarger og stadier av hår tap. Kvinner som foretrekker korte hår stiler, eller de med blanke områder på deres hodet, kan dra nytte av teknikken. Hår simulerings teknikken er ikke en behandling som innebærer medisinsk kirurgi. 

Det er en kosmetisk behandling for å kamuflere arr etter sykdom og hår transplantasjoner og områder som har permanent hår mangel, det gir hodebunnen en naturlig utseende og en utrolig fin hår linje.

Hvilket utstyr brukes?

Tradisjonelle tatoveringsprosedyrer bruker tykke nåler. Hår simulerings teknikken krever de fineste nålene på markedet. Pigmentene som brukes i prosedyren, er spesielt utviklet for denne behandlingstypen. Pigmentet som bukes er trygge for helsen din, og dekker ett fargespekter som passer til din hud og hårfarge. 

Forskjeller på tatovering og pigmentering

Tatovering artister bruker tykkere og tyngre måler / nåler, og tatovering trenger dypere inn i huden. Blekket injiseres svært dypt inn i huden, mens det i tricopigmentering teknikken knapt trenger i overflaten av huden. Dette gjør tricopigmenteringen svært lettvint å fjerne med laser når enn du måtte ønske. 

Vær sikker på at de har de nødvendige sertifiseringer, opplæring, lisenser og instrumenter for å anvende hår simulering på riktig måte.

Tricopigmentering er mindre vondt enn tradisjonell tatovering. Om man er veldig sensitiv for smerte kan man få påført en bedøvelse krem.

Hvor lenge varer det?

Like etter behandlingen vil fargen være på sitt mørkeste, først etter ca 4 uker vil du se ett langt mer naturlig og dempet resultat. Hår simulering falmer med tiden, hvilket er helt naturlig, det er en del av kroppens system for å fornye gamle celler, og ettersom denne behandlingen gjøres i øverste hud lag så vil falmingen være uunngåelig, derfor bør prosedyren gjentas hvert tredje til seks år for vedlikeholde fargen. Refill er langt billigere en førstegangsbehandlingen.

   Deal selges av

   PMU Norge
   Organisasjonsnummer: 921 582 889
   4055 Stavanger
   Etter avtale