Let's deal
Se favoritter

Golden Wax hos Studio Stærk

299 kr
490 kr
Kjøpte
40+
Spar
39%
Legg til deal i favoritter

Få din Golden Brazilian hos Brazilian wax-spesialist Camilla. En Golden Brazilian er skånsom og mindre smertefull enn vanlig voks. Camilla bruker også en teknikk som på sikt vil ødelegge hårfolikkelen slik at den ikke kan produsere hår igjen.

Legger og lår
299 kr
490 kr
Golden Brazilian
399 kr
599 kr
Golden Brazilian + armhuler
549 kr
889 kr
Golden Brazilian + legger
549 kr
889 kr
Golden Brazilian + legger + armhuler
699 kr
1 179 kr

Høydepunkter

 • Skånsom
 • Teknikk som er effektiv, mindre smertefull og «dreper» hårfolikkelen
 • Fjerner hårene fra rota
 • Hårene vokser tilbake mykere og tynnere
 • Redusert hårvekst på sikt
 • Ikke irritert/sår hud etter barbering

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 05.12.2019
 • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
 • Gjelder kun for kvinner
 • Gjelder kun nye kunder

Mer om dealen

Golden Waxing

Voksen som brukes i behandlingen er en av markedets mest skånsomme. Glem hårfjerning der voksen setter seg fast i huden – her bruker terapeuten en spesiell olje på huden først som nærer og pleier, samtidig som voksen ikke får sette seg i huden, men kun omslutte de hårene som skal fjernes. Behandlingen er dermed mindre smertefull, mer skånsom og kan brukes på alle hudtyper.

Hvor lenge skal hårene være før du kommer til voksing?

0.5 - 1.0 cm er perfekt fordi denne voksen har en fantastisk gripeevne og vil ta med de minste hårene helt ned til 0,1 cm!

Hvor lange skal hårene være før voksing?

0.5 - 1.0 cm er perfekt fordi denne voksen har en fantastisk gripeevne og vil ta med de minste hårene helt ned til 0,1 cm!

Hvor vondt gjør det?

Camilla svarer: Alle har forskjellig smerteterskel så det varierer fra person til person. Det kan være vondere rett før/under mens, tidlig graviditet eller under en forkjølelse. Skulle dun synes det gjør litt vondt bør du likevel unne deg en ny vokstime innen 5 uker, da er det bare 2/3 av hårene som har kommet tilbake, og neste behandling vil da være mer behagelig. Underveis gjøres det tiltak mot smerten ved at jeg strekker godt i huden.

Huden min er sensitiv, kan jeg vokses?

Camilla svarer: Jeg bruker kun Lycon Wax som er markedets mest skånsomme voks. Jeg påfører alltid en olje på huden først slik at voksen ikke fester seg i huden, men kun omslutter hårene – derfor er behandlingen mer behagelig og gir mindre smerte.

Kan jeg ta intimvoks?

Camilla svarer: Jeg utfører kun intimvoks på kvinner, og jeg har en nedre aldersgrense på 18 år på brazilian.

Hvilken intimvoks bør jeg velge?

Camilla svarer: Jeg har tre forskjellige varianter, men er det noe annet du ønsker er det bare å si ifra til meg.

 • Bikini: Her beholdes undertøyet på, og jeg vokser kun det som stikker ut fra truse/bikinikanten
 • Bikini pluss: Her beholdes undertøyet på, og jeg vokser det som stikker ut fra trusekanten fra lysken og bakover
 • Brazilian: Her må trusen av. Jeg fjerner alt hår, også på kjønnslepper og bak

Jeg er gravid/har mensen, kan jeg vokses?

Camilla svarer: Det går helt fint så lenge du selv føler deg komfortabel med det, men noen har lavere smerteterskel rett før og under mensen, eller tidlig i graviditet. Har du mensen er det viktig å ha byttet tampong før behandlingen.

Kan jeg få ingrodde hår og hvordan unngår jeg dette?

Camilla svarer: En av fordelene ved voksing er at man vanligvis får færre inngrodde hår, men man kan dessverre fortsatt få det – man kan forebygge/unngå det ved å skrubbe huden etter tre dager, og en gang hver uke.

Er det noe spesielt jeg må passe på etter behandlingen?

Camilla svarer: Ja. Første 24 timer etter, unngå; sol, parfyme, varme, svette og stramme klær. Jeg minner deg på dette etter behandlingen og forklarer deg hvorfor du skal unngå det.

Hvordan foregår intimvoksing?

Camilla svarer: Du får tid til å klargjøre deg alene. Det ligger våtservietter på behandlingsbenken som du kan bruke hvis du har behov før behandlingen starter. Du legger deg ned når du er klar med et håndkle over, så kommer jeg inn til deg. Det kan føles rart å utføre intimvoks de første gangene, kanskje du er nervøs for smerten eller for å være naken nedentil for en annen. Husk at det er helt naturlig, og jeg er en profesjonell terapeut som vil gjøre mitt beste for at du skal føle deg trygg og komfortabel. Før behandlingen starter snakker vi om hvor mye hår du ønsker å fjerne og om det er noe spesielt jeg skal ta hensyn til. 

Studio Stærk

Studio Stærk drives av Camilla Stærk. Hun er utdannet ved Hudpleieakademiet og er CIDESCO sertifisert. Det betyr at hun har høyeste utdanning for lisensierte hudpleiere, basert på europeiske skjønnhets- og velvære standarder.

Deal selges av

STUDIO STÆRK
Organisasjonsnummer: 921160860
Akersgata 65
0180 Oslo
Åpningstider: 10:00–16:00