Let's deal

Eksklusiv microblading med fult sett og phibrow pigmentering hos Plasma Couture & Beauty

1 560 kr
3 900 kr
Kjøpte
2
Spar
60%

Plasma Couture & Beauty tilbyr microblading med fullt sett og phibrow, få perfekte øyenbryn! 

Høydepunkter

  • Dyktig behandler med lang erfaring
  • Sertifisert av VTCT, CPD og ABT
  • Sentral beliggenhet
  • 5 av 5 stjerner på Styletime.no

Brukervilkår

  • Dealen kan brukes t.o.m. 04.09.2019
  • Se bookinginformasjon nederst i dealen
  • Booking-forespørsel er størst i starten og slutten av kampanjeperioden
  • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking
  • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
  • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Microblading

Microblading (eller øyenbrynsbrodering) er en manuell form for permanent makeup. Den anses å være semi-permanent på lik linje med maskinell permanent makeup. Det vil si at du helst bør ha påfyll en gang i året for å vedlikeholde fargen. 

Teknikken består av å tilføre pigment til huden ved hjelp av et veldig fint blad bestående av mange små nåler på rekke. Fordi fargen implanteres nærmere hudoverflaten enn ved tradisjonell tatovering, ser hårstråene veldig skarpe og naturlige ut. 

Metoden er ideell for alle som vil fremheve brynene sine. Om det bare er å fylle med noen hår eller om du ønsker deg helt naturlige bryn som ikke ser sminket ut. Fargen matches din egen for at hårstråene skal blende inn med dine naturlige hår.

Resultatet er lekre og fyldigere bryn. Brynene virker mørkere med en gang, men dette blekner betydelig over en to ukers periode. Det er vanskelig å forutsi hvor godt huden holder på fargen. Resultatet kan vare alt fra 11 til 18 måneder, avhengig av ulike faktorer som påvirker prosedyren. Det er imidlertid anbefalt én behandling i året for å holde på formen og fargen. 

Plasma Couture & Beauty

Plasma Couture & Beauty ligger rett bak slottet i Welhavens gate. De spesialiserer seg i avansert semi permanent, hudoppstramming og permanent make-up. Velkommen!

""En opplevelse uten like. Hadde brynene mine gjort fra en annen klinikk hvor jeg ikke ble fornøyd. Eva kan yrket sitt og gir en ærlig vurdering. Veldig fornøyd med resultatet og behandlingen."

"Veldig fornøyd med Eva. Hun har et veldig hjemmekoselig og stilfullt lokale. Jeg var der for min første microblading, og hun tok seg god tid og er nøye. Veldig profesjonelt, samtidig veldig hyggelig. Anbefales"

Les mer her

Deal selges av

Plasma Couture & Beauty
Organisasjonsnummer: 922 705 313
WELHAVENS GATE 20
0350 OSLO
Tir-Fre: 10:00-18:00, Lør: 11:00-16:00, Søn: 12:00-18:00
41427268Ring