Let's deal
Se favoritter
Portrettfotografering i studio, hjemme eller utendørs

Portrettfotografering i studio, hjemme eller utendørs

595 kr
1 580 kr
Kjøpte
6
Spar
62%
Legg til deal i favoritter

Ønsker du portrettbilde(r) til sosiale media, cv, dating, veggbilde etc? Fotograf Anders Bakke tilbyr fotografering i studio eller valgfritt sted inne eller ute. Bildestil og innhold blir personlig tilpasset deg og dine behov. Inkludert er ett stykk ferdig redigert digitalt bilde til bruk i sosiale media. Printprodukter, flere bilder/settinger osv avtales/bestilles eventuelt ekstra.

Studio (kun i Drammen) – Inkluderer 1 setting og 1 ferdig digitalt bilde
595 kr
1 580 kr
Utendørs/Hjemme/Der du er (Østlandet & Bergensområdet) - Inkluderer 1 setting og 1 ferdig digitalt bilde
995 kr
2 075 kr

Høydepunkter

  • Foto i studio, ute eller innemiljø
  • Personlig stil i forhold til deg og ditt bruk
  • Profilbilder (sosiale media, dating etc), CV, veggbilde til familie osv

Brukervilkår

  • Oppgi din Let's deal-kode ved booking
  • Vi selger ikke råfiler da det på ingen måte representerer sluttproduktet.
  • Du kan kun kjøpe bilder som er helt ferdig behandlet med avansert bildebehandling (Vi selger ikke halvferdige produkter)
  • Høyoppløselig filer som for eksempel maks oppløsning som skal brukes til print andre steder selges heller ikke da vi ønsker å ha full kontroll på sluttproduktet med tanke på kvalitet. Det kreves i de fleste tilfeller egne innstillinger på lys og farger, rett fargepallett tilpasset printer og komposisjonsendring for at sluttproduktet skal bli optimalt og korrekt.
  • På grunn av en del reisevirksomhet og planlegging rundt dette, så må fotoshoot bookes i god tid. Hensyn til spesifikke tider på døgnet med tanke på stil/innhold på utendørssettinger.
  • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke

Mer om dealen

Fotograf Anders Bakke

Velg mellom fotografering i studio eller der du er.

Fotografering i studio (Drammen)
En setting og ett ferdig digitalt bilde til sosiale medier.
Dette er en fotoshoot med et oppsett av lys og innhold med tanke på tema, klær etc. Det følger da med et ferdig redigert digitalt bilde som du selv har valgt ut som er optimalisert for sosiale medier. Om du ønsker print eller flere bilder fra samme setting, så bestilles dette i tillegg.

Fotografering på valgfritt sted (utendørs/hjemme/der du er)
En setting med reise og ett ferdig digitalt bilde til sosiale medier.
Dette er en fotoshoot på ønsket lokasjon i eller nærme Drammen/Oslo/Bergen eller eventuelt på strekningen mellom Østlandet og Bergen. Har også mulighet til å ha med studiobakgrunn om du ønsker studiobilde der du er. Det følger da med et ferdig redigert digitalt bilde som du selv har valgt ut som er optimalisert for sosiale medier. Om du ønsker print eller flere bilder fra samme setting, så bestilles dette i tillegg.

Ekstra/ andre produkter
Flere bilder, print produkter osv kan selvfølgelig bestilles ekstra. Det blir som regel flere gode bilder fra hver setting og du kan selvfølgelig bestille flere bilder for fullføring med avansert bildebehandling. Print kan også bestilles. Vi benytter oss kun av produkter fra pro labber for høyest mulig kvalitet (disse er kun tilgjengelig for fotografer)

Ordforklaringer
Setting: Vil si en fotoshoot med ett oppsett med lys/innhold inkludert forberedelser, sortering/visning av bilder

Bilde inkludert/extra (Sosiale media kvalitet): Vil si redigering av utvalgte bilde(r) med avansert bildebehandling som grunninnstillinger, stiljusteringer, detaljusteringer, eventuelle enkle effekter, komposisjon og eksport. Bildene blir så levert optimalisert for bruk i sosiale media/skjerm.

Anders Bakke

Anders Bakke er lokalisert i Drammen, og reiser mye mellom Oslo og Bergen. Etter mange år i IT bransjen valgte Bakke å følge sin lidenskap for fotografi, kreativitet og webdesign. Han er i tillegg partner i en nettløsning for organisering, publisering og salg av bilder for profesjonelle fotografer. Har eget studio og kontor i samme lokaler som en leverandør av printere og utstyr til proffmarkedet (prolaber og fotografer). Tilbyr også andre tjenester som webdesign, scanning av bilder, retusjering, print av egne/private bilder fra kunder på prolabutstyr (kvalitet som nomalt kun er tilgjengelig for fotografer) i egne lokaler og samt hos andre prolabber.

Anders Bakke er lidenskapelig opptatt av å læring, utfordring og kreativitet.

Deal selges av

BAKKE MINDFALL
Organisasjonsnummer: 994071947
Rosenkrantzgata 61
3018 Drammen
97573611Ring