Let's deal
Se favoritter

Kjemisk peeling hos Rubi Skincare and Beauty

499 kr
750 kr
Kjøpte
1
Spar
33%
Legg til deal i favoritter

Rubi Skincare and Beauty på Frogner har åpningstilbud på den perfekte høstbehandlingen, her får du en fruktsyrebehandling som skånsomt og effektivt fjerner døde hudceller, og gir huden et friskere utseende med umiddelbar synlig glød.

En behandling
499 kr
750 kr
To behandlinger
899 kr
1 500 kr
Tre behandlinger
1 299 kr
2 250 kr

Høydepunkter

 • Salongen ligger sentralt på Frogner
 • Linjer og rynker mildnes
 • Mild og trygg behandling
 • Huden får bedre glød på overflaten 
 • Produksjonen av nye celler stimuleres i dypere lag
 • Se filmer og bilder på Facebook

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 31.10.2019
 • Se bookinginformasjon nederst i dealen
 • Booking-forespørsel er størst i starten og slutten av kampanjeperioden
 • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Kjemisk peeling med fruktsyre

MÔ Glycolic peel

Alfa-hydroxysyrer er en fellesbetegnelse på en stor gruppe av fruktsyrer som brukes til hudforbedring. AHA molekylene finnes naturlig i flere frukter og kalles derfor fruktsyre. Eksempler er Glykolsyre (sukkerroer), Lactic acid (melk) og Citric acid (sitrusfrukt).

Hvordan virker Glycolic syre?

Glycolic syre virker i det øverste cellelaget i huden. De svekker bindingene mellom hudcellene i overhuden og gir en lett avskalling av huden (peeling). Dette fjerner det øverste hornlaget og gir en glattere, renere, strammere og mer glinsende hud. Glykolsyre jevner også ut pigment i huden, og i høyere konsentrasjoner kan avbleke brune flekker. De med tydelig solpåvirket hud har generelt svært god effekt av fruktsyrer. Hvilken konsentrasjon man velger avhenger av hudproblemet man behandler. Glykolsyre er generelt mest effektivt i en konsentrasjon mellom 10-20%. Høyere konsentrasjoner kan brukes som klinikkbehandling, og dette benevnes som kjemisk peeling.

Hva kan man forvente av fruktsyrer?

Flere kliniske studier har bekreftet at fruktsyrer er en effektiv behandlingsmetode til hudforbedring. Fine linjer, rynker, pigmentforandringer og ruhet i huden bedres ved bruk av Alfa-hydroxysyrer. Vanlige bivirkninger er rødhet i huden, tørrhet og lett svie. Behandlingen tolereres av de fleste svært godt. Det er viktig å bruke solbeskyttelse om sommeren. Irritasjon kan reduseres ved bruk av fuktighetskrem. En liten andel vil ikke tolerer behandling med fruktsyrer, og de med Eksem og Rosacea (Couperose) er spesielt utsatt.

Rubi Skincare and Beauty

Rubica er utdannet kosmetisk hudpleier og laserspesialist ved Vestfold Hudakademi. Salongen tilbyr permanent hårfjerning, microblading og permanent makeup. Salongen bruker 755/808/1064 mn diodelaser som er en av de beste maskinene på markedet.

Les mer og følg Rubi Skincare and Beauty på Facebook og Instagram.

Deal selges av

RUBI SKINCARE AND BEAUTY
Organisasjonsnummer: 923 080 899
Niels Juels Gate 43
0257 Oslo
Etter avtale
46825061Ring