Let's deal

Mini-cruise til København med DFDS

99 kr
404 kr
Kjøpte
150+
Spar
75%

Sommertilbud! Ta med familien eller vennegjengen til København på et herlig avbrekk i hverdagen. Nyt to kvelder og netter om bord med god mat, live-underholdning og tax-free shopping. 

To personer i innvendig lugar
99 kr
404 kr
Fire personer i innvendig lugar
198 kr
604 kr

Dealen inkluderer

  • Mini-cruise til København for to eller fire personer
  • Bo i standard lugar
  • Syv timer til å besøke Københavns mest populære attraksjoner, restauranter, og handlegater

Brukervilkår

  • Gjelder for avreise utvalgte datoer søndag-onsdag i perioden 01.09.2019–18.12.2019. 
  • Se Kart og kontaktinformasjon for mer informasjon.
  • Avreisedag er søndag, mandag, tirsdag eller onsdag.
  • Siste dag for å innløse Let's deal-kode er 09.08.2019

Mer om dealen

Våre beste Københavntips!

Opplev Københavns deilige atmosfære med koselige gater, gjestfrie mennesker og deilig mat - som sammen gjør København til et av de mest populære stedene å legge en storbyferie. København bugner av ting å gjøre og med nesten 7 timer i land har du tid til å se en eller flere av byens mange attraksjoner.

Shopping

København er en shoppingby i verdensklasse. Her finnes alt fra butikker med lekker dansk design til de store internasjonale merkevarene. Start shoppingrunden på Strøget og stopp innom det populære sentret Illum på veien. Etterpå kan dere ta en avstikker inn i Latinerkvarteret og svinge innom noen av København beste secondhand-, vintage-, og bruktbutikker.

Tivoli

Er det en ting som er sikkert- så er det at denne fornøyelsesparken ikke er som andre fornøyelsesparker!
Det er ikke uten grunn at Tivoli regnes som selve hjertet av København og er byens største turistattraksjon. Med sine 82 717 m2 er parken fullspekket med moro for både store og små og et besøk i parken noe du bare MÅ få med deg! Parken er kjent for sine mange sesonger, med blant annet skremmende Halloween-tema på høsten, og et fantastisk julemarked fra november. 

Les mer om tivoli her.

København for barn

Selv om Tivoli er barnas favoritt, så bugner København av andre aktiviteter som er minst like artige. Den blå planet, Nordens største akvarium, byr på over 20.000 fisker, dyr og fugler. I København Zoo kan du se elefanter, isbjørner, giraffer og pingviner. Listen kunne fortsatt i en evighet da parken har 4234 forskjellige dyr. Experimentarium er Københavns svar på Teknisk Museum. Her finner dere flere imponerende interaktive utstillinger for både liten og stor. Dette er den perfekte plassen å kombinere lek og læring. 

Deal selges av

DFDS
Organisasjonsnummer: DK14194711
Sundkrogsgade 11
2100 København Ø
Følgende datoer kan dealen ikke benyttes: 29/9-6/10 og 13/10-20/10.

Den siste dagen å bestille ditt cruise på dfds er 09.08.2019.