Let's deal
Se favoritter
Microblading hos Perfect Touch Hudpleie

Microblading hos Perfect Touch Hudpleie

1 890 kr
4 600 kr
Kjøpte
1
Spar
59%
Legg til deal i favoritter

Ønsker du naturlige bryn som ikke ser sminket ut? Fargen matches din farge så hårstråene blendes inn med dine naturlige hår. Perfect Touch Hudpleie sin teknikk og profesjonelle utførelse etterlater et resultat av bryn som ser 3 dimensjonale og super crispy/tynne. 

Høydepunkter

 • Velformede bryn gir ansiktet et løft
 • Naturlig resultat
 • Slipp å sminke brynene daglig
 • Teknikken går ut på å tilføre pigment til huden ved hjelp av et fint blad 
 • 4.9 stjerner på Facebook

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 31.08.2020
 • Booking gjøres via tlf. 92 49 99 29 - oppgi din Let’s deal-kode
 • Ta med din Let's deal-kode i app ved oppmøte
 • Husk å booke i god tid før siste dato
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
 • Etterfyll er ikke inkludert

Mer om dealen

Microblading Øyebryn​

Teknikken består av å tilføre pigment til huden ved hjelp av et veldig fint blad bestående av mange små nåler på rekke. Fordi vi implanterer fargen nærmere hudoverflaten enn ved tradisjonell tatovering ser hårstråene vi lager veldig skarpe og naturlige ut.

Metoden er ideell for alle som vil fremheve brynene sine, fylle i noen hår, og for de som ønsker seg veldig naturlige bryn som ikke ser sminket ut. Fargen matches din egen for at hårstråene skal blende inn med dine naturlige hår. Med en gang etter behandling ser fargen 40-60% mørkere ut enn de vil bli når de har helet i løpet av 4-8 ukers tid. Da må du komme tilbake for påfyll for at vi skal kunne perfeksjonere brynene dine.

Microblading ligger mer overfladisk i epidermis og sjansen for å få blødning av fargen er utrolig liten. På grunn av nettopp denne teknikken og dens profesjonelle utførelse vil hårstråene i bryn være mye mer 3 dimensjonale og super crispy/tynne.

Kontraindikasjoner for Microblading: Vi kan ikke behandle klienter som er gravide, har hormonelle forstyrrelser eller er under hormonbehandling. Les mer om behandlingen her!

Perfect Touch Hudpleie

Perfect Touch Hudpleie er en skjønnhetssalong med stort utvalg av profesjonelle behandlinger innen hud og kroppspleie. Deres høyt utdannede terapeuter sørger for at du får en uforglemmelig opplevelse på Perfect Touch Hudpleie.

Behandlingstilbud baserer seg kun på produkter av høy kvalitet. For behandlinger innen hudpleie bruker de sertifiserte produkter som ikke utfører eller tolerer dyreforsøk. De tilbyr en rekke ulike hudpleiebehandlinger både for ansiktet, kroppen, hudfillere, hender og føtter. De hjelper deg også til å finne de produktene og den behandlingen som passer akkurat din hud.

Følg Perfect Touch hudpleie  på Facebook og Instagram for bilder og oppdateringer.

Deal selges av

Perfect touch
Organisasjonsnummer: 996 717 283
Dronningensgate 40. 2. etg.
7011 Trondheim