Let`s deal
Fjern søk
Se favoritter

Hårfjerning i hele landet

Dyre barberhøvler, hårfjernere og hårfjerningskrem, du har prøvd alt, men ingenting varer. Unngå å stå med høvelen annenhver dag. Her finner du tilbud på hårfjerningsbehandlinger uansett om du søker etter laser hårfjerning til menn i hele landet, eller laser hele landet hårfjerning kvinner, som voksing, permanent hårfjerning med diodelaser i hele landet og IPL laser hårfjerning i hele landet. Se 7 spørsmål om hårjerning i hele landet

Flere deals fra Hårfjerning

Se 7 spørsmål om hårjerning i hele landet

Det finnes mange forskjellige tilnærminger til hårfjerning. Laser er en permanent metode som vil fjerne håret for godt til syvende og sist, mens voksing bør gjøres med jevne mellomrom. Nedenfor avklarer vi noen vanlige spørsmål om de to behandlingene.

Hvor mye koster laser hårfjerning?

Det koster for eksempel 199-299 kr å ta laser på leggene ved en behandling.

Pris varierer og er avhengig av hvilket område av kroppen som behandles og hvor mange behandlinger som utføres med laser hårfjerning. Et lite område koster fra 199 kr, mens et stort område ligger på rundt 1200 kr per behandling.

Hos Let’s deal finner du gode og billig tilbud på hårfjerning laser hele landet. De fleste områder av kroppen kan behandles med lasere som hårfjerning av; bikinilinje, ben, ansikt, rygg, mage, armhuler, etc.

Hvordan bruke laser hårfjerning?

Permanent hårfjerning laser i hele landet gjøres hos profesjonelle. Hos Let’s deal finner du tilbud på flere klinikker og salonger som tilbyr permanent hårfjerning.

Her finner du også behandlinger med diode laser hårfjerning. I hele landet finnes det mange klinikker som utfører denne type behandling. Og flere kliniske undersøkelser viser at diode-lasere gir et bedre resultat og er raskere i bruk.

Laser hårfjerning hvor ofte?

Behandling med laser bør gjentas med 4-12 ukers mellomrom fordi hårsekkene vokser i sykluser.

Hårfjerning laser hvor mange behandlinger?

Omtrent 5-10 laserbehandlinger for å oppnå et maksimalt og langvarig resultat er nødvendig for å fjerne uønsket hår.

Det er imidlertid veldig individuelt hvor mange behandlinger som best kreves. Det er i stor grad på grunn av pigmentering av hud og hår.

Hvordan fungerer laser hårfjerning?

De to vanligste metodene for permanent hårfjerning er IPL eller laser. Begge metodene er ganske like, hvor lys brukes for å målrette pigmentet i hårstrået og dermed ødelegge follikkelen.

Det er flere og flere muligheter for permanent hårfjerning som kan brukes hjemme, men mange henvender seg fortsatt til salonger for permanent hårfjerning. Her møtes du av utdannet personale med erfaring og fagkunnskap i behandlingen. Ved å besøke salongen er det mer sannsynlig at du får bedre resultater og mer valuta for pengene.

Laser hårfjerning hjemme hvor ofte?

Det finnes flere produkter man kan få tak i for hjemmebruk, men det anbefales å få behandlingen utført av profesjonelle som vet hvem som kan behandles, hvem som vil få en effektiv behandling og ulike bivirkninger etc.

Men velger du å skaffe laserhårfjerning hjemme anbefales det at det utføres hver 6-12 uke til ønsket resultat.

Hvor lenge varer laser hårfjerning/hvor lenge varer hårfjerning med laser?

Laser er en permanent hårfjerningsmetode og hår vokser ikke tilbake fra folliklene som er behandlet.

Men hormonelle endringer i kroppen forårsaket av f.eks. overgangsalder, medisiner eller sykdom fører til at nye hårsekker, som har ligget i dvale til nå, vekkes til live og produserer nye hår.

Derfor kan du ikke si med 100% sikkerhet at håret ikke vil vokse ut igjen, men det vil reduseres.