letsdeal
Fjern søk
Se favoritter
Microblading eller permanent eyeliner hos PM Studio EsthetiqueMicroblading eller permanent eyeliner hos PM Studio Esthetique (1 av 2)

Microblading eller permanent eyeliner hos PM Studio Esthetique

1 199 kr
3 900 kr
4,3
(26)
Kjøpte
400+
Spar
69%
Legg til deal i favoritter

Microblading eller permanent makeup. Utføres av behandler med flere års erfaring og over 10 sertifikater innenfor permanent makeup, vippe-extensions m.m. 

Høydepunkter

 • Sentralt i Akersgata
 • Utføres av behandler med flere års erfaring
 • Du vet vel at du kan se alle dine deals på smartphonen? Last ned Let's deal for iPhone og Android

Brukervilkår

 • Dealen er gyldig i 60 dager fra kjøp
 • Booking gjøres via telefon og SMS 968 78 702 - oppgi din Let’s Deal-kode
 • Både microblading og permanent eyeliner kan kjøpes
 • Ta med din Let's Deal-kode i app ved oppmøte
 • Gjelder kun nye kunder 
 • Husk å booke i god tid før siste dato
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Microblading (eller øyenbrynsbrodering) er en ganske ny, manuell form for permanent makeup. Den anses å være semi-permanent på lik linje med maskinell permanent makeup. Det vil si at du helst bør ha påfyll en gang i året for å vedlikeholde fargen. 

Teknikken består av å tilføre pigment til huden ved hjelp av et veldig fint blad bestående av mange små nåler på rekke. Fordi fargen implanteres nærmere hudoverflaten enn ved tradisjonell tatovering, ser hårstråene veldig skarpe og naturlige ut. 

Metoden er ideell for alle som vil fremheve brynene sine, om det bare er å fylle med noen hår eller om du ønsker deg helt naturlige bryn som ikke ser sminket ut. Fargen matches din egen for at hårstråene skal blende inn med dine naturlige hår. 

Resultatet

Resultatet kan være lekre, naturlig og fyldigere bryn. Brynene virker mørkere med en gang, men dette blekner betydelig over en to ukers periode. Det er vanskelig å forutsi hvor godt huden holder på fargen. Resultatet kan vare alt fra 11 til 18 måneder, avhengig av ulike faktorer som påvirker prosedyren. Det er imidlertid anbefalt én behandling i året for å holde på formen og fargen.  

PM Studio Esthetique

PM Studio Esthetique by Tetyana er den perfekte salongen for moderne, suksessfulle og urbane kvinner som ikke har mulighet til å bruke mye tid på skjønnhetssalonger.

Tetyana har flere års erfaring og over 10 sertifikater innenfor vipper og permanent makeup. Permanent makeup og microblading er Tetyanas spesialfelt. Hun kan alle teknikker innenfor permanent makeup, mestrer modellering av øyenbryn med perfekt form og fargetilpassing til hud og ansiktsform. De tynneste linjene som lages ved bruk av semipermanent sminke får andre til å lure på om de er naturlige eller er fikset hos Tetyana.

Tilbakemeldinger fra kunder 

"Utrolig hyggelig og imøtekommende dame! Og ikke minst et nydelig resultat. Microbladet brynene mine og er superfornøyd!!"

"Jeg ble svært fornøyd med mine øyenbryn. Det er lett å se at Tetyana har lang erfaring på dette feltet. Hun kommuniserer med deg før hun starter behandlingen, slik at form og farge blir slik du vil ha det. Anbefales på det sterkeste!"

"Fantastisk resultat. Jeg har aldri hatt så fine bryn før. Jeg er fast kunde for microblading, kommer aldri til å dra et annet sted. Tusen takk, Tetyana." 

Selges av

PM Studio Esthetique
Organisasjonsnummer: 915 634 362
Akersgata 41
0158 Oslo
Mandag til fredag etter avtale
96878702Ring
Ringeklokka Beauty Elements
1 etage

Booking via telefon og SMS - oppgi Let's deal-kode.