Se favoritter
Permanent hårfjerning med laser, utført av lege (tre behandlinger)

Permanent hårfjerning med laser, utført av lege (tre behandlinger)

990 kr
4 500 kr
2,8
(4)
Kjøpte
30+
Spar
78%
Legg til deal i favoritter

Bli kvitt uønsket hårvekst med laser hos anerkjente Oslo Laserklinikk på Frogner.

Oslo Laserklinikk har lang erfaring med fjerning av uønsket hårvekst og tilbyr en effektiv og skånsom behandling med laser.

Tre Behandlinger av lite område
990 kr
4 500 kr
Tre Behandlinger av mellomstort område
2 199 kr
6 000 kr

Høydepunkter

 • Hårfjerning med diodelaser
 • Laser virker ikke på lyse hår, men på alle hudtyper
 • Behandlingen utføres av Lege
 • Tilnærmet smertefri behandling spesielt utviklet for fjerning av uønsket hår
 • Beliggende på Frogner

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 30.09.2021
 • Timebestilling gjøres online – oppgi Let's deal-kode
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
 • Gjelder kun nye kunder

Mer om dealen

Hvem kan behandles

Hudfarge, tykkelsen på huden og tettheten av hår er faktorer som bestemmer hvordan hud og hår responderer på behandlingen. I utgangspunktet kan alle behandles med laser, med unntak av personer som:

 • gravide
 • har hudsykdommer i område som skal behandles
 • tar medisiner som gjør huden omfintlig for laser

Anbefalte behandlinger og varighet

Antall behandlinger varierer avhengig av hvilket område som skal behandles og hvilken hår- og hudtype du har. Normalt trengs 5-8 behandlinger. Dette skyldes at det kun er hår som er i vekstfasen (anagenfasen) som kan behandles. Det er derfor viktig å overholde behandlingsplanen for å oppnå best resultat. Les mer om hårets vekstfaser. Behandlings intervallene varier mellom 4-8 uker, avhengig av hvilket  område som skal behandles

Hårreduksjon er dokumentert permanent. Gjenvekst kan forekomme så man er derfor avhengig av oppfølgings behandling 2 år etter siste behandling. Det er således vitenskapelig belegg for å garantere permanent resultat med mindre det foreligger hormonelt betinget økt hårvekst hos pasienten.

Hudtype

Hårtype og hudfarge er faktorer som blir vurdert av laserbehandleren før man setter i gang med hårfjerning. Både huden din og håret inneholder pigment, også kjent som melanin. Laseren varmer opp pigmentet i håret slik at hårroten blir ødelagt av varmen, samtidig som man reduserer skaden på huden. Jo sterkere kontrast det er mellom din hudtone og hårfarge jo raskere og bedre resultat vil man få. Vi justerer laseren til hva som er riktig for din hudtype, samt finjusterer størrelsen på laserens behandlingområde. Laseren skanner hudområdet, kjøler ned og sender deretter laserpulser ned i hårroten.  

Før behandling

Før behandlingen vil området bli barbert og nedkjølt, for deretter å påføre ultralydgele. Dette er for å redusere smerte og øker laserens evne til å trenge igjennom huden. Oslo Laser Klinikk bruker diodelaser som har en bølgelengde på 810 nanometer, dette er den mest effektive hårfjerningslaseren på markedet. Hårfjerning med laser foregår ved at laserlyset blir absorbert av det mørke pigmentet i hårstrået og ned til hårsekken/roten. Hårrøttene ødelegges ved temperaturer omkring 70-80°C. Håret faller gradvis bort etter 1-3 uker. Klinikken har også IPL teknologi som er spesielt egnet for lyst hår.

 • ikke bruk hårfjerningsmetoder som voksing og napping som fjerner hårroten de siste 4 ukene før behandling
 • hudkremer bør ikke brukes de siste dagene før behandling da disse inneholder fruktsyrer
 • du bør starte med barbering 2-3 dager før behandling for å få flest mulig av hårene over i vekstfase
 • ved bruk av Rccutane må man vente i minst 6 måneder etter at man slutter å ta det

Smerte

Under behandlingen kan det forekomme følelsen av små stikk. Klinikkens moderne lasere benytter teknologi som reduserer denne følelsen ved at den kjøler ned området den behandler. Kjøling av hudområdet før, under og etter behandlingen reduserer smerten og rødme som kan forekomme tiden rett etter behandlingen. Lyspulsene fra laseren er svært kortvarige, og sammenlignet med elektrolyse oppleves behandlingen som lite smertefull. Laserbehandleren vil under hele behandlingen forsikre seg om at pasienten ikke føler ubehag. 

Omårder

Etter behandlingen kan huden være litt rød, dette gir seg som regel 1-3 timer. Det er viktig at du ikke utsetter det behandlede området mot sollys, bruk solkrem med høy faktor dersom du skal oppholde deg i solen. Man kan med fordel bruke fuktighetskremer på området som er behandlet for å bevare fuktigheten i huden.

 • Lite område: hake, panne, magestripe, overleppe og mellom bryn, hender,føtter & tær, kinn, hals
 • Mellomstort område: armhuler, legger, lår, halv arm, hake + overleppe, ansikt, skuldre, bikinilinje, bryst, rumpe

Deal selges av

OSLO LASERKLINIKK
Organisasjonsnummer: 919 251 603
Krusesgate 11
0263 Oslo
Etter avtale