Let's deal
Se favoritter
Microblading av bryn hos Chic Clinic

Microblading av bryn hos Chic Clinic

1 899 kr
3 500 kr
Kjøpte
10+
Spar
46%
Legg til deal i favoritter

Perfekt for deg som vil fremheve brynene dine! Du får en naturlige look som ikke ser sminket ut, som varer opp til 12 måneder. 

Høydepunkter

  • Ligger sentralt i Trondheim
  • Dyktige behandlere
  • Få naturlige og fine bryn
  • 5 av 5 stjerner på Facebook

Brukervilkår

  • Dealen kan brukes t.o.m. 31.08.2020
  • Se bookinginformasjon nederst i dealen
  • Booking-forespørsel er størst i starten og slutten av kampanjeperioden
  • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking
  • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
  • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Microblading av bryn

Microblading (eller øyenbrynsbrodering) er en manuell form for permanent makeup. Den anses å være semi-permanent på lik linje med maskinell permanent makeup. Det vil si at du helst bør ha påfyll en gang i året for å vedlikeholde fargen.

Teknikken består av å tilføre pigment til huden ved hjelp av et veldig fint blad bestående av mange små nåler på rekke. Fordi fargen implanteres nærmere hudoverflaten enn ved tradisjonell tatovering, ser hårstråene veldig skarpe og naturlige ut.

Metoden er ideell for alle som vil fremheve brynene sine. Om det bare er å fylle med noen hår eller om du ønsker deg helt naturlige bryn som ikke ser sminket ut. Fargen matches din egen for at hårstråene skal blende inn med dine naturlige hår.

Resultat

Resultatet er lekre og fyldigere bryn. Brynene virker mørkere med en gang, men dette blekner betydelig over en to ukers periode. Det er vanskelig å forutsi hvor godt huden holder på fargen. Resultatet varer opp til 12, avhengig av ulike faktorer som påvirker prosedyren. Det er imidlertid anbefalt én behandling i året for å holde på formen og fargen.

Tilbakemeldinger fra kunder

«Kjempe fint sted med behagelig atmosfære. Ragnhild gir deg behandling på en utrolig profesjonell måte. Hun er utrolig hyggelig og det er veldig tydelig at hun kan jobben sin, noe som gjenspeiles i informasjonen du får når du spør. Resultatet snakker for seg selv.....utrolig fornøyd! Anbefales på det sterkeste!»

«Ragnhild Katrine e så rolig og behagelig å vær te. Superflink!»​

«Ragnhild er profesjonell til fingerspissene både i måten hun ivaretar kunden på og kvaliteten på behandlingene hun gir. Jeg vil på det varmeste anbefale en tur til Chic. Dette blir garantert en vane!"»

Chic Clinic

Gründer og daglig leder Ragnhild Katrine har lang erfaring innen skjønnhetspleie.
Hun fikk faktisk skjønnhetspleie inn med morsmelka på sin mors frisørsalong, som også het Chic.
Etter hvert ble det frisørlinja, før lærlingtid både i Trondheim og på hjemstedet Kolvereid.
Senere er det blitt cirka 12 år i frisørfaget, før nysgjerrigheten og mer utdanning innenfor prosjektledelse, grafiske fag og markedsføring ble veien å gå. Etter flere år innenfor salg og markedsledelse kom interessen for skjønnhetspleie tilbake, og Chic Clinic AS ble etablert sommeren 2017.

Ragnhild Katrine har stor interesse for det enkelte mennesket, historien bak og detaljene som kan forbedre hverdagen til hver enkelt.

Les mer på Chic Clinic sin nettside.

Les mer og følg Chic Clinic på Facebook og Instagram.

Deal selges av

CHIC Clinic AS
Organisasjonsnummer: 919681667