Let's deal
Se favoritter
Permanent hårfjerningspakker for menn hos eksklusive Le Skin i Sandvika

Permanent hårfjerningspakker for menn hos eksklusive Le Skin i Sandvika

850 kr
2 250 kr
Kjøpte
7
Spar
62%
Legg til deal i favoritter

Bli kvitt uønsket hår med laserbehandling, du får tre klippekort og du velger område når du kjøper dealen.

Tre klipp - Nakke
850 kr
2 250 kr
Tre klipp - Skuldre og deler av overarm
2 499 kr
7 500 kr
Tre klipp - Rygg og deler av overarm
3 899 kr
10 500 kr
Tre klipp - Hel rygg inkludert skuldre
4 499 kr
13 500 kr

Høydepunkter

 • Anerkjent klinikk
 • Klinikken er anerkjent for laserbehandlinger og den nyeste teknologien innenfor laser
 • Bli kvitt uønsket hår
 • "Superduper service; kjenner meg i trygge, gode hender"
 • "...Resultatet av Le Skins behandlinger gir meg en daglig velværefølelese og masse energi, og er verdt hver krone. Det har og inspirert meg til å legge om til en atskillig sunnere livstil, som jeg vet jeg vil høste av resten av livet."
 • 5 av 5 stjerner på Facebook!

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes fra 01.08.2019 t.o.m. 31.01.2020
 • Behandlingen gjelder kun hos kosmetisk sykepleier Line
 • Booking gjøres online - oppgi din Let’s deal-kode
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Fjerne uønsket hårvekst med laser er en trygg måte å bli hårfri på, men ikke alle har riktig hårfarge til å få effekt av behandlingen. Grått og rødt hår lar seg ikke behandle. Alle hudfarger kan behandles også solbrun hud med Soprano laseren vi har. Det anbefales en konsultasjon for å se på hårfarge,tykkelse på hårene og mengde hår. Det gis pakkepriser ved behandling av mange områder samtidig. Le Skin og Alma Lasers anbefaler 6-10 behandlinger for best resultat.

Ved fjerning av hår på kroppen anbefales det at behandlingen skjer med 2-3 måneders intervall mellom hver behandling. Ved fjerning av hår i ansiktet med laser bør nye behandlinger foretas etter 6-8 uker. Deretter anbefaler vi en årlig vedlikeholdsbehandling. Vi har markedets beste laser for hårfjerning Les mer om Soprano Laser her Selv om laserbehandling ikke kan garantere 100% permanent hårfjerning, utvides den hårfrie perioden fra flere måneder til flere år. Med flere behandlinger er det mulig å oppnå langtidsfjerning av hår. Likevel er det viktig å merke seg at selv om flere behandlinger kan forlenge den hårfrie perioden, er det mulig at noen hår gror ut igjen.  

Les mer her!

Le Skin

Le Skin jobber for å kunne tilby en individuell løsning enten med hudbehandling, kjemiske peelinger, Skin Pen,laserbehandlinger, injeksjoner, plastisk kirurgi eller en kombinasjon av disse for å forynge/tilbakeføre eller forbedre utseendet på en naturlig måte. De tilbyr deg en helhetsløsning med kombinasjonsbehandling for din huds utseende og helse, og hjelper til med optimalisering av ditt ansikt og din figur.

De ønsker å se ut som de føler seg. Dessverre forandres ansikt og kropp seg med alder, og ikke til det bedre. De ønsker å tilby hver pasient et individuelt forslag til behandling som gir en positiv energi og som tilfredsstiller den enkeltes behov. Det kan være kosmetisk behandling eller plastikkirurgi.

Le Skin er innovative, og holder seg faglig oppdatert og deltar på kurs innen de siste behandlingsteknikkene. Deres lasere og annet utstyr er hele tiden også nye eller oppdaterte. De samarbeider med ledende klinikker og leverandører i Norge og Europa. Sikkerhet og trygghet er viktigst, slik at den behandling som tilbys kundene og pasientene gir et optimalt resultat. Hos Le Skin utføres alle behandlinger foruten permanent makeup kun av offentlig godkjent helsepersonell med lang erfaring innenfor medisinsk laserbehandling og annen kosmetisk medisinsk behandling i klinikken. 

Følg Le Skin på Instagram!

Deal selges av

LE SKIN AS
Organisasjonsnummer: 916 966 652
Slependveien 48
1341 Slependen
Mandag. 0900 - 1600 Tirsdag, onsdag & torsdag: 0900 - 1900 Fredag: 0900 - 1500
94133553Ring