Se favoritter
Brow lamination, microblading eller microshading hos La Diva BeautyBrow lamination, microblading eller microshading hos La Diva Beauty (1 av 6)Brow lamination, microblading eller microshading hos La Diva Beauty (2 av 6)Brow lamination, microblading eller microshading hos La Diva Beauty (3 av 6)Brow lamination, microblading eller microshading hos La Diva Beauty (4 av 6)Brow lamination, microblading eller microshading hos La Diva Beauty (5 av 6)

Brow lamination, microblading eller microshading hos La Diva Beauty

449 kr
899 kr
Kjøpte
2
Spar
50%
Legg til deal i favoritter

Med denne dealen kan du velge mellom Brow lamination, microblading eller microshading, med eller uten påfyll!

Microblading/Microshading - med påfyll
2 349 kr
4 699 kr
Microblading/Microshading - uten påfyll
1 999 kr
3 999 kr
Browlamination med farge
449 kr
899 kr

Høydepunkter

 • Microblading/Microshading - med eller uten påfyll
 • Dette gir delikate, små og skarpe detaljer som gir inntrykk av ekte hår
 • Perfekt for deg som ønsker fyldigere bryn
 • Få naturlige bryn formet til ditt ansikt
 • Brow lamination forvandler brynretningen og former brynene til en pen og perfekt form
 • Følg La Diva på Facebook

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 31.10.2021
 • Booking gjøres gjennom å ringe/SMS til 481 96 258
 • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking
 • Ta med din Let's deal-kupong i app ved oppmøte
 • Husk å booke i god tid før siste dato
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke

Mer om dealen

Microblading er en tatoveringsteknikk der et lite håndholdt verktøy laget av flere små nåler brukes til å tilsette semi-permanent pigment i huden. Microblading brukes vanligvis på øyenbrynene for å skape, forbedre eller omforme utseendet når det gjelder både form og farge.


Brow lamination
Brynsløft med økologisk kur, uten farge (inkl. napping eller voksing)

En øyenbrynbehandling som korrigerer brynsformen ved å sette hårene på plass ved hjelp av en kjemisk løsning. Ved hjelp av en krem brytes bindingene i hårene slik at de kan manipuleres til en ny stilling. Deretter børstes brynhårene på plass og en nøytralisatorkrem påføres for å reformere bindingene til sin nye form. Til slutt tilsettes en næringsgivende olje til brynene for å fylle på fuktigheten etter den kjemiske behandlingsprosessen. Sluttresultatet er glatte, fyldige bryn som ser velstelte ut.

Microblading
Microblading (eller øyenbrynsbrodering) er en manuell form for permanent makeup. Den anses å være semi-permanent på lik linje med maskinell permanent makeup. Det vil si at du helst bør ha påfyll en gang i året for å vedlikeholde fargen. 

Teknikken består av å tilføre pigment til huden ved hjelp av et veldig fint blad bestående av mange små nåler på rekke. Fordi fargen implanteres nærmere hudoverflaten enn ved tradisjonell tatovering, ser hårstråene veldig skarpe og naturlige ut. 

Metoden er ideell for alle som vil fremheve brynene sine. Om det bare er å fylle med noen hår eller om du ønsker deg helt naturlige bryn som ikke ser sminket ut. Fargen matches din egen for at hårstråene skal blende inn med dine naturlige hår.


La Diva Beauty Keratine & velvære

La Diva Beauty spesialiserer seg på keratinbehandlinger for silkemykt hår. Her jobber også skjønnhetsterapeut med vippe-extensions, brow lamination, microblading, microshading og mye mer! De bruker utstyr og produkter av høyeste kvalitet fra anerkjente leverandører. Kontinuerlig kursing sikrer deres kunder at forventede resultater oppnås. La Diva holder til i nydelige omgivelser meget sentralt i Sandnes sentrum.

Deal selges av

La Diva Beauty keratine & velvære
Organisasjonsnummer: 925 983 659
Oalsgata 1
4306 Sandnes
Man - Fre 10:00 - 18:00
481 96 258Ring