Se favoritter
Få silkemyke føtter med en deilig spabehandling hos Beauty Therapy på BislettFå silkemyke føtter med en deilig spabehandling hos Beauty Therapy på Bislett (1 av 10)Få silkemyke føtter med en deilig spabehandling hos Beauty Therapy på Bislett (2 av 10)Få silkemyke føtter med en deilig spabehandling hos Beauty Therapy på Bislett (3 av 10)Få silkemyke føtter med en deilig spabehandling hos Beauty Therapy på Bislett (4 av 10)Få silkemyke føtter med en deilig spabehandling hos Beauty Therapy på Bislett (5 av 10)Få silkemyke føtter med en deilig spabehandling hos Beauty Therapy på Bislett (6 av 10)Få silkemyke føtter med en deilig spabehandling hos Beauty Therapy på Bislett (7 av 10)Få silkemyke føtter med en deilig spabehandling hos Beauty Therapy på Bislett (8 av 10)Få silkemyke føtter med en deilig spabehandling hos Beauty Therapy på Bislett (9 av 10)

Få silkemyke føtter med en deilig spabehandling hos Beauty Therapy på Bislett

399 kr
800 kr
4,5
(15)
Kjøpte
200+
Spar
50%
Legg til deal i favoritter

Beauty Therapy tilbyr en deilig spabehandling av føttene. Behandlingen inneholder blant annet fotbad og fjerning av hard hud, samt klipping, sliping og rensing av negler og neglebånd, peeling, fotmaske, massasje og mer. Velg mellom 60 eller 90 minutters behandlingstid. Salongen ligger sentralt på Bislett.

90 minutters fotpleie med spa
549 kr
1 200 kr
Inkludert peeling, fotmaske og fotmassasje
60 minutters fotpleie
399 kr
800 kr

Høydepunkter

 • Få silkemyke føtter
 • God velvære for kropp og sjel
 • Vær god mot føttene dine med den perfekte fotbehandlingen
 • Effektiv hud fornyelse
 • Behandlere som yter topp service for sine kunder
 • 5 stjerner på Facebook
 • Sentral beliggenhet på Bislett

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 31.03.2021
 • Booking gjøres online 
 • Oppgi din Let’s deal-kode
 • Ta med din Let's deal-kupong i app ved oppmøte
 • Husk å booke i god tid før siste dato
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke

Mer om dealen

Fotpleie 60 minutter

Komplett fotbehandling. Fotbad og fjerning av hard hud, samt klipping, sliping og rensing av negler og neglebånd. Avsluttes med en nærende  fotkrem.

Fotpleie 90 minutter:

Komplett fotbehandling. Fotbad og fjerning av hard hud, samt klipping, sliping og rensing av negler og neglebånd. Avsluttes med en nærende fotkrem. I tillegg får du peeling, fotmaske og fotmassasje.

Beauty Therapy - Medi og Spa Clinic

Beauty Therapy holder til i et flott og koselig lokal i Oslo sentrum og tilbyr behandlinger innen hudpleie, vippe extensions og vippe extensions 3D, massasje, fotpleie, brasiliansk voksing, spa for to.

Les mer om terapeutene på Beauty Therapy her!

Tilbakemeldinger fra kunder - 4.7 stjerner på Facebook

«Kjempe fornøyd med opplevelsen, jeg anbefaler på det høyeste, kjempegod behandling hvor du får alt forklart tydelig. Personalet er hyggelig og kompetent, og jeg drar med glede tilbake. I tillegg så er prisene fantastiske»

«God beliggenhet midt i Oslo. Flinke og profesjonelle ansatte. Jeg er alltid fornøyd av behandling. Anbefales på det sterkeste!»

«Herlig å være hos Paulina. Hun er profesjonell, dyktig og erfaringsrik kosmetolog. Alltid blid og gjør en fantastisk jobb.»

Les flere her!

Deal selges av

Beauty Therapy - Medi og Spa Clinic
Organisasjonsnummer: 922 254 125
Holbergsgt. 3
0166 Oslo
Mandag-Fredag
09:00 - 21:00
Lørdag
09:30 - 17:30
22 11 49 29Ring
Oppgi din Let's deal kode!