Se favoritter
Rynkebehandling med medisinsk injeksjon hos Klinikk Bogstadveien

Rynkebehandling med medisinsk injeksjon hos Klinikk Bogstadveien

990 kr
2 900 kr
3,3
(4)
Kjøpte
40+
Spar
66%
Legg til deal i favoritter

Ønsker du å bli kvitt sinnarynken, eller kanskje de små rynkene ved øynene? Med denne dealen får du medisinsk injeksjon på et område i ansiktet. Effektiv rynkebehandling utført av lege. 

Høydepunkter

 • Lang erfaring innen rynkebehandling
 • Effektiv og sikker behandling
 • I gjennomsnitt varer effekten 3-5 måneder etter første behandling
 • Sentralt på Majorstua

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 27.08.2021
 • Booking gjøres via online/mail: kontakt@klinikkbogstadveien.no - oppgi din Let’s deal-kode
 • Ta med din Let's deal-kode i app ved oppmøte
 • Husk å booke i god tid før siste dato
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
 • Gjelder kun nye kunder

Mer om dealen

Rynkebehandling

Effektiv behandlingsform mot rynker i pannen, både de på tvers, og «sinnarynken» mellom øyenbrynene samt rynker som oppstår ved øynene når du smiler. Metoden er utbredt og benyttes verden over. Behandlingen her utføres av fast lege, eller sykepleier med legen tilstede. Før behandling av rynker må man ha en konsultasjon med lege. Ved behandling av rynker vil det alltid være individuelle tilpasninger hvor injeksjonene settes.

Klinikk Bogstadveien benytter seg kun av markedsledende leverandører til sine rynkebehandlinger. Virkestoffet har 3-4 mnd. effekt som «rynkestopper». Du vil deretter få din vanlige bevegelse tilbake. Deres rynkemiddel har ingen rapporterte negative bivirkninger. Effekten av behandlingen med rynkemiddel reduseres på slutten av denne perioden og virkestoffet etterlater ingen restprodukter i kroppen. Vi ønsker at du som kunde hos oss skal føle deg trygg og sikker på vår behandling med rynkemiddel.

Behandling med rynkemiddel er forbigående. I gjennomsnitt varer effekten 3-5 måneder etter første behandling, for å vedlikeholde optimal effekt bør man gjenta behandlingen 2-3 ganger per år. Det er gunstig å bruke musklene som er behandlet så mye som mulig den første dagen etter behandling. Dette øker absorpsjonen av rynkemiddel og effekten av behandlingen.

Uønskede bivirkninger etter bruk av rynkemiddel er svært sjeldne. Den vanligste bivirkningen er en lett ømhet eller et lite blåmerke på innstikkstedet. Noen kan få forbigående hodepine et par dager etter behandlingen. I sjeldne tilfeller kan muskelen i øvre øyelokk svekkes i 1-2 uker. Det er hittil ikke rapportert om varige bivirkninger av rynkemiddel behandling. Man bør ikke gni eller massere det behandlede området, da dette kan medføre at rynkemiddel sprer seg til nærliggende muskler, som dermed kan inaktiveres for en tid. Dersom man behandler panne, vil den ytterste delen av øyenbrynene kunne heves noe.

Klinikk Bogstadveien

Privat legeklinikk som tilbyr medisinske og kosmetiske behandlinger av tilstander du finner plagsomme eller skjemmende. Klinikken har spesialisert seg på hud, fettfjerning (Smartlipo), hårtransplantasjon og PRP-behandlinger. Deres team består av dyktige leger og sykepleiere og har utført over 3000 forskjellige vellykkede behandlinger på alle typer pasienter, inkludert kjendiser.

Følg de på Facebook

Anmeldelser av kunder

«Klinikk Bogstadveien er en klinikk som tar vare på sine pasienter og det er alltid kort ventetid.

De tar seg tid til en samtale og det er viktig når man er pasient. Personale er smilene og hyggelige og super service innstilte.

Anbefaler Klinikk Bogstadveien på det sterkeste!»

Deal selges av

Klinikk Bogstadveien
Organisasjonsnummer: 914 830 125
Rosenborggata 1B
0356 Oslo
Mandag til fredag: 09:00-17:00, ellers: etter avtale