Let's deal
Se favoritter
Få hvitere tenner på bare en time med ToothFairy hos Vippen Velvære

Få hvitere tenner på bare en time med ToothFairy hos Vippen Velvære

990 kr
2 500 kr
Kjøpte
10+
Spar
60%
Legg til deal i favoritter

ToothFairy er en blekeprosess som åpner opp porene i tennene og trekker ut misfarging fra emaljen. Produktet er utviklet av en tannpleier fra Canada som også har god erfaring fra ulike tannlegeklinikker i Sveits, og har jobbet med tannblekingsutstyr i mange år. Behandlingen tar 45 minutter, men sett gjerne av ekstra tid for gjennomgang av nødvendig informajon. Gelèen som pensles på har en mild lukt og smak av mint, og er ikke farlig å svelge.

Produktet inneholder ikke hydrogenperoxid.

Høydepunkter

  • Få 50% avslag ved bestilling av ny behandling hos salongen
  • 5 av 5 stjerner på Facebook
  • Se bilder og følg dem på Instagram
  • Behandlingen tar ca 45 minutter
  • Se før/etter-bilder her

Brukervilkår

  • Dealen kan brukes t.o.m. 31.12.2019
  • Booking må skje via deres booking link
  • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking
  • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
  • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Behandlingen

Du må beregne ca 1 time her i salongen. Du vil få informasjon fra din behandler om hva du må passe på i tiden etter behandlingen. Selve behandlingen tar 45 min. Behandler fester en leppeholder i munnvikene dine for å eksponere tennene. Videre påføres en blekegelè direkte på tennene dine med en engangs pensel. Gelèen har en lett mintlukt/smak. Deretter får du på deg UV-briller og en UV-lampe plasseres foran tennene dine. Denne skrus på, og stopper selv etter 15 min. Prosessen gjentas 2 eller 3 ganger. All gelé fjernes, og du får skylle munnen med rent vann. Dersom man ønsker et enda hvitere resultat kan behandlingen gjentas etter 14 dager. 

Etter behandlingen

De neste to døgn etter behandlingen er det spesielt viktig at du unngår farget mat og drikke (for eksempel rødvin, kaffe, tomatsaus og spinat). Dette er for å unngå misfarging før tennenes porer har lukket seg. Det er vanlig at det oppstår litt ujevnheter i fargen, men det vil jevne seg ut i løpet av det første døgnet.

Man kan forvente seg at tennene er 2-8 nyanser hvitere etter en behandling. Svært få av oss har helt lik fargenyanse på alle tennene, og tennene vil kunne blekes i ulik grad (de guleste tennene blekes ofte flere nyanser). Gule tenner lar seg bleke bedre enn grå. Fasetter og annet kunstig materiale lar seg ikke bleke til lysere enn det de var da de ble laget. Ca. 1% av befolkningen vil ikke oppnå noen form for resultat. Dette finnes ingen forklaring på, og man kan ikke på forhånd ikke vite hvem dette gjelder. 

For å bevare resultatet lengst mulig anbefaler vi god tannhygiene og bruk av tanntråd.

Vippen Velvære

VIPPEN har som mål å gi alle selvtilitt, skjønnhet og styrke. De tror på å fremheve din naturlige utstråling basert på dine særpreg og din personlighet.

De har erfarne kosmetologer, plasma terapeuter, hudterapeuter, brynstylister, negledesignere, vippeteknikkere og kosmetisk sykepleier som utfører alle typer medisinske og kosmetiske behandlinger.

De holder til i Langgata 2A midt i Sandnes sentrum, de er fleksible og holder også åpent etter avtale. 

Velkommen!

Deal selges av

VIPPEN Velvære
Organisasjonsnummer: 920 94-XXXX
Langgata 2
4306 Sandnes
Etter avtale
41171851Ring