Let`s deal
Fjern søk
Se favoritter
Gavekort på IPL-laser verdi á 1000 kr, behandling for fjerning av sprengte blodkar, rødhet, pigmentflekkerGavekort på IPL-laser verdi á 1000 kr, behandling for fjerning av sprengte blodkar, rødhet, pigmentflekker (1 av 7)Gavekort på IPL-laser verdi á 1000 kr, behandling for fjerning av sprengte blodkar, rødhet, pigmentflekker (2 av 7)Gavekort på IPL-laser verdi á 1000 kr, behandling for fjerning av sprengte blodkar, rødhet, pigmentflekker (3 av 7)Gavekort på IPL-laser verdi á 1000 kr, behandling for fjerning av sprengte blodkar, rødhet, pigmentflekker (4 av 7)Gavekort på IPL-laser verdi á 1000 kr, behandling for fjerning av sprengte blodkar, rødhet, pigmentflekker (5 av 7)Gavekort på IPL-laser verdi á 1000 kr, behandling for fjerning av sprengte blodkar, rødhet, pigmentflekker (6 av 7)

Gavekort på IPL-laser verdi á 1000 kr, behandling for fjerning av sprengte blodkar, rødhet, pigmentflekker

199 kr
Kjøpte
20+
Legg til deal i favoritter

Betal 199 kr og få Gavekort på IPL for kar og couprose for fjerning av sprengte blodkar og rødhet med verdi à 1000 kr + 50 % på neste behandling.

Høydepunkter

 • Du får også 50% på neste behandling ved kjøp av dealen
 • Hudbedring med IPL-laser
 • Fjerner pigmenteringsflekker
 • Få gløden tilbake

Brukervilkår

 •  Dealen gjelder f.o.m. 10.11.2021 t.o.m. 15.02.2022
 • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
 • Gavekortet brukes som delbetaling på behandlingen - se priser
 • Gavekortet kan deles opp over flere besøk/delbetaling
 • Mellomlegget betales direkte til klinikken

Mer om dealen

IPL-laserbehandling

Behandling med IPL med en større behandlingsoverflate enn de fleste lasere, fjerner effektivt og raskt skjolder, pigmentflekker og kviser. IPL har sin spesielle bølgelengde som er ideell til f.eks. fjerning av pigmentflekker, akne, kviser, rødhet, sprengte blodkar og hårfjerning. 

Hvor mange behandlinger anbefales?

Antall behandlinger varierer fra person til person, også ut fra hva som skal behandles. Fra 1-3 behandlinger er vanligst for kviser, pigmentflekker og skjolder.

Behandlingstiden varierer fra noen minutter til ca. én time, utifra hvilket område man behandler. 

Etter behandling

Ved behandling av pigmentflekker og skjolder nedkjøles behandlingsområdet fra 10-30 minutter. Det kan brenne litt etter behandlingen, men dette gir seg i løpet av et par timer. 

Du blir smurt med en kjølende lasergel, som du også får med deg hjem. Ellers holdes huden myk med vaselin de første dagene etter behandling.

Huden vil få et skittent utseende 5-10 dager etter behandlingen. Pigmentflekker/skjolder vil bli enda mer fremtredende inntil det etterhvert reduseres eller forsvinner helt. Huden vil kjennes noe tørr og litt flasset. Dette kan holdes mykt med vaselin.

Bogstadveien Hud & laserklinikk

Bogstadveien Hud & laserklinikk tilbyr en rekke ulike behandlinger innenfor hud og laser som dekker de fleste problemområder. De har den siste teknologien innen laserbehandling og behandlingen foregår under oppsyn av autorisert lege i samarbeid med hudpleier. De kombinerer moderne teknologi med faglig bred kompetanse,noe som fører til trygg og god oppfølging under og etter behandling. Personlig service og oppfølging er noe som prioriteres svært høyt og de har fokus på at salongen kan være et etterlengtet og eksklusivt avbrekk i den travle hverdagen.

Deal selges av

Bogstadveien hud og laserklinikk
Organisasjonsnummer: 895082112
Rosenborg gt. 1B
Rosenborg gt. 1B
0356 Oslo
Mandag til fredag: 10:00-18:00, Lørdag: etter avtale
22606264Ring