Se favoritter
Microneedling kombinert med mesoterapi hos Le Dermal

Microneedling kombinert med mesoterapi hos Le Dermal

990 kr
2 000 kr
Kjøpte
10+
Spar
51%
Legg til deal i favoritter

Microneedling kombinert med mesoterapi er en effektiv måte for å reparere skadet hud, stramme opp og for å gi hudtonen en boost. Resultatet gir en frisk og jevn hud uten bruk av foundation.

Tre behandlinger - Microneedling
2 750 kr
6 500 kr
Én behandling - Microneedling
990 kr
2 000 kr
Tre behandlinger - Microneedling og Mesoterapi
3 400 kr
7 500 kr
Én behandling - Microneedling og Mesoterapi
1 150 kr
2 500 kr

Høydepunkter

 • En effektiv kombinasjonsbehandling som gir jevn, strålende hud
 • Behandler og reduserer rynker, ujevn hudtone, solskader, dehydrert/gusten hud, akne, arr etc.
 • Proppfull av antioksidanter som er viktig for å beskytte huden og forebygge solskader
 • Microneedling stimulerer huden til å øke kollagenproduksjon og elastin for å reparere skader
 • Mesoterapi behandler: tørr, slapp og elastisk hud, rynker, hudtone, solskader og akne-arr
 • Dyktig personale
 • Feirer nye lokaler, sentralt i Sandvika, med et supertilbud

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 
 • Booking gjøres via 41 38 88 39
 • Oppgi din Let’s deal-kode
 • Ta med din Let's deal-kupong i app ved oppmøte
 • Husk å booke i god tid før siste dato
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke

Mer om dealen

Microneedling

Microneedling er ansett som en av de tryggeste og mest moderne metodene for å tilføre huden kollagen. Hudens naturlige produksjon sørger for bedre resultater enn om det tilføres kunstig.

Microneedling med penn med små nåler som "lurer" huden til å tro at det opprettes en liten skade. Dette stimulerer igjen kroppen til å øke produksjonen av kollagen og elastin for å reparere skaden, og resultatet er en naturlig tilførsel av de viktigste stoffene huden trenger for å holde seg ung og fresh. Behandlingen gjør ikke vondt!

Mesoterapi

Mesoterapi er er en effektiv rynkereduserende behandling som gir huden ny vitalitet gjennom mange små injeksjoner. Huden tilføres et næringskompleks bestående av hyalonronsyre, vitaminer, aminosyrer, co-enzymer, mineraler, antioksidanter.

Behandlingen kan utføres på en rekke områder for å oppnå et yngre utseende. Vanlige områder vi behandler er ansikt, hals, décollete, håndryggen, innersiden av armer, innersiden av ben og mage.

Behandlingen gjøres med en meget tynn nål som gir små, lette stikk i hudens overflate. Kombinasjonen av unike næringsstoffer og mange små stikk, stimulerer hudens gjenoppbygning (kollagensyntesen). Huden får en ny styrke og glød, rynker reduseres og den optimale fuktbalanse gjenetableres.

Effekten ses med det samme, men best 1-2 uker etter behandlingen. Vi anbefaler å gjennomføre minimum 3 behandlinger, da dette kan gi en mer langvarig rynkereduserende effekt i huden.

Behandlingen kan brukes på alle hudtyper, men gis ikke til personer med autoimmune sykdommer eller dersom det er en kjent allergi overfor hyaluronsyre, immunterapeutiske behandlinger, eller med betennelser i huden.

Du bør ta høyde for at det vanligvis kan gå 2-3 dager hvor huden er rød, og du kan få små blåmerker samt noe hevelse. Har du en sensitiv hud, kan til tilhelingsprossessen ta ytterlige tid. Du kan fint bruke mineralsminke til å dekke dette, spør oss hva vi anbefaler etter behandling. Du kan være i lett sportslig aktivitet også på behandlingsdagen.

Le Dermal

«Kom til oss for en behagelig hudpleie opplevelse og for å fornye huden din. Vi hjelper deg med flere type behandlinger for huden.»

Deal selges av

Le Dermal AS
Organisasjonsnummer: 922171920
Rådmann Halmrastsvei 18
1337 Sandvika
Mandag til fredag: 09:30-16:00. Lørdag: etter avtale
41388839Ring