Se favoritter
Striper, Olaplex, klipp og styling sentralt i Bergen

Striper, Olaplex, klipp og styling sentralt i Bergen

1 399 kr
2 800 kr
Kjøpte
60+
Spar
50%
Legg til deal i favoritter

Hårpakke bestående av striper, Olapexbehandling, klipp og styling. For både kort og langt hår, hos Kosmetisk Lege sentralt i Bergen.

Kort hår
1 399 kr
2 800 kr
Striper, Olaplex, klipp og styling
Langt hår
1 799 kr
3 600 kr
Striper, Olaplex, klipp og styling

Høydepunkter

  • Frisør med lang erfaring i faget 
  • Få skinnende hår 
  • Start sommeren med en ny frisyre

Brukervilkår

  • Dealen kan brukes t.o.m. 31.03.2021
  • Booking gjøres online
  • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking
  • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
  • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Hårpakke bestående av striper, olapexbehandling, klipp og styling til kort eller langt hår hos Senter for Helse og Estetisk Medisin sentralt i Bergen.

Hva gjør Olaplex for ditt hår?

Olaplex tillater frisører å gjøre noe de aldri har kunnet gjøre før: pleie håret mens det utsettes for en kjemisk behandling. Man lærer mye om hvordan håret trenger pleie etter en kjemisk behandling, men det har ikke tidligere vært et produkt på markedet som pleier håret MENS det behandles. Og det er det Olaplex gjør. Verken mer eller mindre.

Hvordan virker Olaplex?

Inne i hårstrået finnes det tusenvis av bindinger som holder håret ditt sammen, og når disse bindingene brytes blir håret svakere. Mange av bindingene linkes sammen igjen - over tid, men langt ifra alle. Men på den tiden håret klarer dette selv kan det ha blitt så skadet at det ryker av. Og det er her Olaplex kommer inn i bildet. For Olaplex klarer og reparere disse bindene MYE raskere, og du kan derfor forhindre at det begynner å ryke i utgangspunktet.

Hvis håret ditt allerede er svakt betyr det at enda en kjemisk behandling kan ødelegge håret ditt. Derfor brukes Olaplex i farge-, bleke-, permanent- og keratinbehandlinger. For at håret skal skifte form eller farge, MÅ disse bindingene midlertidig brytes. Med Olaplex i blandingen betyr dette at mens den kjemiske behandlingen bryter opp bindingene i håret ditt, lenker Olaplex dem sammen igjen.

Deal selges av

Kosmetisk Lege
Organisasjonsnummer: 917 915 946
Smalgangen 1
5014 Bergen
454 00 496Ring