Se favoritter
Velg mellom ulike injeksjonsbehandlinger hos Beauty By

Velg mellom ulike injeksjonsbehandlinger hos Beauty By

850 kr
1 700 kr
5,0
(6)
Kjøpte
100+
Spar
50%
Legg til deal i favoritter

Ved denne klinikken får du behandling tilrettelagt for dine behov. Enhver person er unik både på utsiden og innsiden. Hos Beauty By kan du være sikker på at injeksjonene er plassert og dosert av personell med kunnskap til å vurdere underliggende anatomi og individuell variasjon.

Filler 1.0 ml
1 390 kr
2 900 kr
Filler 0.5 ml
920 kr
2 300 kr
Svettebehandling - armhuler
2 649 kr
4 500 kr
Medisink injeksjon - ett områder
850 kr
1 700 kr
Svettebehandling - føtter
2 475 kr
5 500 kr
Svettebehandling - hender
2 699 kr
4 500 kr
Profhilo - tre områder
2 699 kr
4 500 kr
Tear Trough -tre områder
1 999 kr
4 000 kr
Medisinsk injeksjon - to områder
1 299 kr
2 600 kr
Medisinsk injeksjon - tre områder
1 799 kr
3 000 kr

Høydepunkter

 • Få et freshere og yngre utseende
 • Positiv opplevelse og gode resultater
 • Trygge produkter av høy kvalitet
 • Fagutdannet skjønnhetssalong
 • For mer info om behandlingene, trykk her
 • 5 av 5 stjerner på Facebook
 • Sentralt beliggende

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 13.05.2021
 • Booking gjøres via tlf. 97610982 eller e-post neda@beautyby.no
 • Oppgi din Let’s deal-kode
 • Ta med din Let's deal-kupong i app ved oppmøte
 • Husk å booke i god tid før siste dato
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Én deal per kunde
 • Konsultasjon må påregnes 

Mer om dealen

Profhilo

Profhilo er ikke en filler, men en injeksjonsbehandling som gjenoppretter nivået av hyaluronsyre som naturlig finnes i huden. Profhilo har en struktur som gjør at det spres over et stort område på huden som gir mer fuktighet og samtidig strammer opp huden.

Glatter og strammer hud i ansikt, hals og kropp Reparerer og stimulerer huden. Gir ikke volum, men fukter huden fra innsiden.

Enkel og rask behandling uten « nedetid»

Tear Trough

Tear trough er på norsk "Tåredråpen", og oppstår under øyet ettersom fettvevet forsvinner, eller for de som er født med lite volum under øyehulen naturlig.

Dette er en svært populær behandlingsmetode og det er stor forespørsel etter denne behandlingen. Den største fordelen med behandlingen «løfter» ansiktet, demper søkk og skygger som ellers gjør at man ser trøtt ut.

Etter behandling ser man rett og slett våken og opplagt ut, uten at noen konkret kan peke på hva som er gjort.

Behandlingen passer for alle, men best resultat er det på personer som ikke har for mye overskudd av hud, fortsatt god elastisitet/spenst i huden og har en bra drenering rundt øynene.

Behandler skal foreta en «snap» test før behandling, som effektivt avdekker dette. Behandlingen gjøres ikke på personer som er gravide eller ammende (etiske årsaker).

Rett etter behandling kan man være litt øm rundt området som er behandlet. Ofte blir resultatet enda bedre etter et par dager, og optimalt resultat etter et par uker.

Medisinsk injeksjon og svettebehandling

Botox har dokumentert virkning mot blant annet svette, kviser/akne, migrene, spastisitet og uønskede muskelsammentrekninger. Folk flest forbinder Botox med kosmetisk behandling, men nær halvparten av forbruket er til ikke-kosmetiske tilstander.

Clostridium botulinum er en bakterie som produserer et stoff kalt botulinumtoksin. Dette stoffet fremstilles og renses for å produsere et sterilt produkt egnet for terapeutisk behandling. Etter at middelet er korrekt behandlet og fortynnet til riktig dose, injiseres det som oftest i hud eller muskel med en tynn nål. Her vil middelet ha innvirkning på muskulatur og hud slik at dens aktivitet reduseres. Denne effekten har som regel varighet på 3 til 4 måneder.

Ofte kan en stressende hverdag føre til unormal høy aktivitet i ansiktsmuskulatur, noe som typisk leder til hodepine som er vanskelig å bli kvitt. For denne pasientgruppen vil behandling med Botox ikke bare gi et mer opplagt og bekymringsfritt utseende, men det kan også redusere forekomst av hodepine.

Generell info:

Første gangen du kommer til klinikken gjennomfører de en konsultasjon slik at de på best mulig måte kan stille diagnose og gi råd om hva som er riktig for akkurat deg. Det er viktig at du møter opp uten sminke, slik at de får evaluert ditt ansikt så korrekt som mulig. Dersom du ønsker å gjennomføre konsultasjon og behandling samtidig er det viktig at du bestiller begge avtalene, slik at de kan sette av nok tid til.

Du vil få tilsendt et samtykkeskjema på e-post hvor du må fylle inn helseinformasjon og signatur. Dette kan leveres ved første konsultasjon, eller elektronisk på e-post.

Akkurat som ved sykehusene er det viktig for deres planlegging at du sier ifra om du du ikke kan møte til timen din, dersom du glemmer timen eller avbestiller for sent vil du motta faktura for planlagt behandling. Avbestilling eller flytting av avtale må skje i arbeidstiden senest 48 timer før avtalt tid.

For mer informasjon om behandlingene, trykk her!

Beauty By

Ansatte hos Beauty By er fagutdannet og er opptatt av å holde seg oppdatert på nyheter og trender. Kvalitet er viktig for dem, og de bruker trygge produkter av høy kvalitet og handler utelukkende fra autoriserte leverandører. Her kan du komme for å få en avslappende pause fra en ellers hektisk hverdag, hvor de kan friste med deilig behandlinger. 

Følg Beauty By på Facebook og Instagram for bilder og oppdateringer.

Tilbakemeldinger fra kunder

«Martine er veldig dyktig, resultatet er perfekt hvert eneste besøk. Hyggelig atmosfære og rolig sted.»

«Til og med menn bør ta en tur hit.»

«Utrolig dyktig og nøyaktig, men også super koselig! super fornøyd!!! Kan virkelig anbefales!»

Deal selges av

NEDA ABRAHAMSEN
Organisasjonsnummer: 921 059 663
Raschsvei 40
1153 Oslo
Mandag: 10 - 18
Tirsdag: 08 - 16
Onsdag: 13 - 20
Torsdag: 10 - 18
Fredag: 08 - 16
Lørdag: Stengt
Søndag: Stengt
97610982Ring